Na veselje kućnih ljubimaca, omiljeni Pet centar otvara svoju najnoviju trgovinu u Zapadnom trgovačkom centru (ZTC-u) u Rijeci

Galerija PR PR PR +3 PR Rijeka, 16. lipnja 2023. – Pet centar, vodeći lanac specijaliziranih trgovina za kućne ljubimce, danas je za VIP goste svečano otvorio svoju najnoviju trgovinu, u popularnom Zapadnom trgovačkom centru (ZTC-u) u Zvonimirovoj ulici 3.

Brojni poznati posjetitelji, zajedno sa svojim jednako poznatim mezimcima, prvi su imali priliku otkriti do sada najmoderniji koncept i jedinstvenu atmosferu nove Pet centar trgovine te uživati u ekskluzivnom događaju, odabranim delicijama i iznenađenjima koje im je pripremio Pet centar, uz naravno najbolji shopping za ljubimce nove generacije.

PR PR Foto: PR

Njihovo oduševljenje najbolja je preporuka za uspješno veliko otvorenje novog Pet centra za sve ljubimce i njihove vlasnike, već sutra, u subotu, 17. lipnja, uz darove dobrodošlice za svakog ljubimca i 20% popusta na sve za članove Pet centar kluba vjernosti, cijeloga dana.

"Iako je tvrtka osnovana prije više od 20 godina u Hrvatskoj, još uvijek postoji prostor za rast. Ove godine udvostručili smo broj trgovina u Hrvatskoj. Za 2024. godinu imamo veliki broj novih lokacija u pripremi - nekoliko ključnih mjesta po veličini i kvaliteti gdje planiramo donijeti nešto što do sada nije viđeno u jugoistočnoj Europi. Izuzetno smo sretni i ponosni što otvaramo još jednu trgovinu Pet centra, pogotovo kada je riječ o tako modernoj poslovnici. Na radost svih vlasnika kućnih ljubimaca, širenje Pet centra uspješno se nastavlja na području Rijeke, i s nestrpljenjem očekujemo sve buduće susrete," izjavio je Timo T. Tervo, izvršni direktor Pet Network Internationala.

PR PR Foto: PR

Svaka šapa ima svoju omiljenu trgovinu

Ljubimci jako dobro znaju da je Pet centar sinonim za stručnost, ljubaznost, vrhunsku brigu, kvalitetu i širok izbor, a to potvrđuje i najnovija Pet centar trgovina u riječkom ZTC-u. Uz bogat izbor hrane, najraznovrsnije opreme i igračaka za kućne ljubimce, novi Pet centar nudi i jedinstvenu uslugu veterinarskog savjetovanja, s doktorom veterinarske medicine koji je vlasnicima ljubimaca svih vrsta uvijek rado na raspolaganju za savjete o najboljoj prehrani i njezi, u skladu s individualnim potrebama njihovih ljubimaca, u svakoj životnoj fazi.

"Nije tajna da su kućni ljubimci nepogrešivi kada je riječ o pronalaženju proizvoda koje vole, a i najboljih trgovina u kojima su dostupni njihovi željeni proizvodi. Izuzetno nas veseli što ljubimcima možemo pružiti vrhunsko iskustvo kupnje, od sada na još jednoj lokaciji, u već trećem Pet centru u Rijeci, u nama dragom gradu u kojem smo među vlasnicima ljubimaca već stekli mnoge vjerne posjetitelje i prijatelje. Naš tim stručnjaka uvijek im je podrška u brizi za njihove ljubimce. Veselimo se i još jačoj suradnji s lokalnom zajednicom i partnerskim organizacijama u Rijeci, s kojima dijelimo važan zajednički cilj, a to je unaprijediti kvalitetu života i promovirati dobrobit ljubimaca kao članova obitelji", istaknula je Mara Vuković, direktorica marketinga i komunikacija Pet centra.

Svijet najzabavnijih igračaka, najfinije hrane i najbolje usluge

Nova Pet centar trgovina u riječkom ZTC-u kupcima nudi sve za njihove ljubimce na jednom mjestu – omiljene poslastice, hranu optimalne nutritivne vrijednosti, igračke, kao i potpuno opremljenu veterinarsku ljekarnu s veterinarsko-medicinskim proizvodima, antiparaziticima, veterinarskim dijetama i drugim proizvodima. Sve to je tek dio bogate ponude Pet centra, koji svoje kupce uvijek iznenađuje zanimljivim novitetima. A ono što je svim njuškicama i šapicama posebno važno, u Pet centar trgovini rade stručni djelatnici koji ih istinski razumiju i koji će uvijek rado pomoći savjetima i preporukama svim vlasnicima ljubimaca.

Više o ponudi Pet centra i novostima saznajte na službenoj web stranici, društvenim mrežama Facebook Pet centar Hrvatska i Instagram Pet centar Hrvatska, kao i na YouTube Pet centar i TikTok Pet centar Hrvatska.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju