Baš kada ste pomislili da ste isproballi sve u seksu, donosimo vam deset neuobičajenih poza s kojima ćete doživjeti višestruke orgazme, a predložili su ih vodeći britanski seksolozi

1. JEGULJA
Neka vaš partner klekne, a vi se smjestite u njegovo krilo, licem okrenuti prema njemu. Obgrlite ga rukama i nogama i neka vas on lagano njiše.

Zašto je ova poza dobra?
Bliskost tijela dorinosi intimnosti, a kut je odličan za penetraciju, bez obzira na dubinu. Vršci vaših grudi doticat će njegova prsa, što oboje može dodatno uzbuditi.

2. OBRNUTA KAUBOJKA NA STRANU
On leži na leđima, savijenih koljena prema gore. Vi sjednite na njega, okrenuti leđima njegovom licu. Svoju lijevu nogu lagano prebacite preko njegove lijeve noge i tijelo će vam se lagano okrenuti na stranu. Rukama mu dotičite prsa i cijevanicu. U ovoj pozi preporučuju se snažni pokreti kojima vi kontrolirate tempo i penetraciju.

Zašto je ova poza dobra?
Ovaj položaj je odličan za duboku penetraciju, a i partner vas može vidjeti u potpunosti.

3. ZLOČESTA LISICA
Sjednite na rub stola (ili sličnu površinu), dok vas partner miluje po leđima. Naslonite se na njega, dok on vaše noge prebacuje preko svojih ramena. Iz ovog vas položaja može zagrliti ili se vi možete zabaciti u nazad. Ako želite manje akrobacije samo ga obgrlite nogama oko struka.

Zašto je ova poza dobra?

Ovaj intiman položaj je sjajan za stimulaciju vaše G-točke.

4. ISKRIVLJENA PREPONAŠICA
U ovoj pozi vi 'radite' većinu posla, no užitak nije samo njegov. Vaš muškarac leži na podu, naslonjen na krevet. Sjednite na njega bočno tako da su vam noge potpuno raširene (gotovo u špagu), te se lagano pridižite i spuštajte na njegovo tijelo. Ako se umorite, muškarac vam može pomoći podižući vam bokove rukama.

Zašto je ova poza dobra?
Njega će izludjeti, a vi imate sjajnu kontrolu nad tempom i penetriranjem. On može nježno doticati vaše grudi, a ni vaš klitoris mu nije van dosega.


5. SJEDALO U PRVOM REDU
Zavalite se na leđa i prebacite noge preko glave. On neka doslovce sjedne na vašu stražnjicu, uđe u vas, te pokretima prema naprijed pojačava penetraciju. Kad ste pred orgazmom, on se može zaljuljati naprijed i uhvatiti se za naslon od kreveta da bi održao ravnotežu, ali i prodro dublje u vas. Zločesta, ali vrlo zadovoljavajuća poza.

Zašto je ova poza dobra?
Svaki mišić vašeg muškarca radi, a osim što vas dotiče po g-točki, daje vam priliku da vi dotičete njegove testise i perineum, osjetljivu kožu između testisa i rektuma.

>>4 poze u seksu koje žene obožavaju

>>3 u 1: Poza u seksu s kojom nema greške

6. GURNI ME - PRIMI ME
Postoji mnogo razloga zašto se o tantričkom seksu i njegovim pozama piše već stoljećima, a ova je poza jedna od njih. Obgrlite jedan drugog nogama u sjedećem položaju i jednostavno se zabacujte tako da je u jednom trenutku on na leđima, a u drugom vi. Rukama držite ravnotežu i održavajte zakretni moment, uživajući u različitim kutevima vođenja ljubavi.

Zašto je ova poza dobra?

Osjetit ćete duboke i intenzivne trenutke užitka. Osim što je odlična za ljubljenje i gledanje, poza je stimulativna za cijelo tijelo.

7. SKIJAŠ
Neka vaš partner legne na krevet tako da mu stražnjica dotiče rub madraca i da su mu noge podignute u zrak u ravnini kreveta. Vi legnite na njega tako da su vam leđa na njegovim prsima, a zdjelica nad njegovom zdjelicom. Polagano pređite u sjedeći položaj, pazeći da vas ovaj neobičan kut penetracije ne zaboli. Spustite noge na pod i krenite u akciju.

Zašto je ova poza dobra?
Žena ima odličnu kontrolu kuta kojim se sjedinjuje u ovom položaju. Ovo je poza koju ćete poželjeti ukoliko vam partner ima veći penis.

8. POLICA S KNJIGAMA
Stanite pred zid i oslonite se na njega rukama. Vaš muškarac neka bude iza vas. Podignite jednu nogu dok vam bedro ne dosegne njegov torzo. Odguravajte se od zida, da bi se lakše privinuli uz svog partnera. Tako ćete brzo doći do duboke penetracije.

Zašto je ova poza dobra?
Kad podignete nogu, mišići će se zgrčiti u zdjelici, te će se povećati doživljaj za oboje.

9. UKRIŽENE ŽICE
Iako zvuči teško, poza je prilično jednostavna. Legnite na leđa i neka vaš partner legne na vas tako da su vam tijela ukrižena, s time da jednu svoju nogu stavi ispod vaših, a drugu preko njih. Tako ukršteni stežite i opuštajte mišiće zdjelice, ne bi li pojačali doživljaj. Zbog neobičnog kuta ulaska, preporuča se korištenje lubrikanata.

Zašto je ova poza dobra?

Ovaj poza potiče osjetljive klitoralne dijelove, zbog čega ćete oboje uživati.

10. SALTO UNAZAD
Usprkos tome što za njega treba dosta fizičke snage i fleksibilnosti, ovaj je položaj jednostavniji nego što naočigled izgleda. Neka partener stoji ispred vas. Skočite na njega, obgrlivši mu bokove nogama. Zatim lagano gornji dio tijela zabacujte u nazad, sve dok vam ruke ne dotaknu tlo. U ovom položaju vaš partner određuje tempo i dubinu penetracije.

Zašto je ova poza dobra?

Ova će vas egzibicija rastenguti, ali i opustiti neke mišiće. Preporuča se kada muškarac ima tanak ali dugačak penis jer ćete ga zbog položaja osjetiti kao manjeg i debljeg. Vaša g-točka će isto biti zadovoljena, a on će imati nesvakidašnji pogled na vaše tijelo.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju