Ljeto je stiglo, sa s njime i sezona godišnjih odmora. Ako ste isplanirali slobodne dane provesti daleko od grada, uz zvukove mora, debelu hladovinu planina ili pak dobar provod u toplicama vrijeme je da vaš seksualni život također dobije dozu avanturizma i strasti. Ne vraćajte se s ljetovanja ako niste isprobali neke od najboljih poza u seksu za ljetne dane

1. Seks na plaži
Ne moramo objašnjavati da takve stvari ne možete raditi na plaži gdje ima kupaća. Prošećite u sumrak i pronađite intimnu plažicu ili stijenu do koje je teško doći i koja će vam pružiti intimu.

Ako još niste probali seks u vodi vrijeme je da krenete jer riječ je o omiljenoj ljetnoj pozi koja garantira veliki užitak

>> Pozor! Otkrivamo sve tajne poze 69

2. Seks u vodi
Ako još niste probali, vrijeme je da krenete jer riječ je o mnogima omiljenoj ljetnoj pozi koja garantira veliki užitak. Pronađite stijenu u moru ili se probližite obali rijeke ili jezera na visini do struka. Neka se vaš partner nasloni na stijenu, a vi ga nogama obgrlite oko struka. Također i klasičan misionarski položaj u plićaku može biti vrlo erotičan.

>> 3 Kama Sutra poze s kojima ne možete pogriješiti

3. Seks u jacuzziju
Jacuzzi sam po sebi može biti vrlo seksi za što su zaslužni nestašni mjehurići. Sjednite na svog partnera kombinirajući pozu licem u lice i okrenutih leđa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju