Seks je igra za koju su potrebna dva igrača. Upravo zbog toga vrlo je važno da je poza koju ste odabrali maksimalni užitak za oboje. Želite li pružiti partneru nezaboravan seks i pritom doživjeti orgazam za pamćenje isprobajte ove tri poze i uživajte u svakom trenutku


Leptir

Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Muškarac leži na leđima, a žena sjedi na njemu tako da ga gleda u oči, a savijenim nogama ga obujmu sa obje strane torza. Žena se poigrava kretanjima u svim smjerovima za koje su zaduženi bokovi. U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu te može sama određivati brzinu pokreta što će joj pomoći da lakše postigne orgazam.

>> 3 kama sutra poze samo za iskusne

Vrlo je važno da je poza koju ste odabrali maksimalni užitak za oboje

Spoon
Ovaj položaj popularan je kod oba spola i idealan je za jutarnji seks. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.

>> 8 trikova za usavršavanje poze 69

Poza 69
Poza 69 se još uvijek nije izlizala i većina muškaraca i žena je to i potvrdila jer može pružiti nevjerojatan užitak za oba partnera te je savršen uvod u daljnji seksualni zaplet. Žena leži preko muškarca ili obrnuto, a glave su im kod međunožja partnera. Ova poza omogućuje primanje i davanje, a prednost je ta što su ruke slobodne i uz oralno pružanje užitka stimulacija može biti i s prstima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju