Istraživanje je pokazalo kako se žene najjače uzbude tijekom predigre, a omiljena poza za postizanje orgazma je popularni, klasični misionarac jer se tada osjećaju najstrastvenije. Iako muškarci obožavaju seks u svakom smislu postoje određene poze koje će ih uzbuditi više nego što mogu zamisliti, a sve zahvaljujući igrama u kojima dominira njihov ego

1. Seks tijekom tuširanja
Svaki muškarac traži ispriku da vidi mokro žensko tijelo, posebno ako ga može doticati. Pozovite ga u tuš-kabinu i dopustite mu da vas dodiruje u isto vrijeme dok vas voda nježno masira po koži. Ako imate ogledalo u kupaonici, slobodno se gledajte u njega. Pojačat će njegovo samopouzdanje kad vidi kako vam odlično ide.

2. Oralni seks
Iako ovo i nije baš poza u užem smislu riječi svakako može poslužiti svrsi. Ako je muškarac pokazao interes da ga probudi fellatio, i nemate ništa protiv, ispunite mu fantaziju i podiginite mu ego. Osjećat će se neodoljivo.

3. Napredni misionarac
Iako postoji veliki broj varijacija na ovu temu, ona koja muškarcu diže ego je poza u kojoj vaš partner može vidjeti što radi. Prebacite noge na njegova ramena, a neka se on podboči na dlanove pored vas. Pogled na sam čin te istovremeno na vaš izraz lica na muškarce djeluje vrlo stimulativno, a vaši uzdasi govori više od tisuću riječi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju