Seks na eks može biti vrlo vruć i sladak no ponekad ne želimo maratonce već taktičare. Želite li da seks s vašim partnerom potraje nešto duže, vrijeme je da stvar uzmete u svoje ruke. Donosimo 3 trika koja će obogatiti vaš seksualni život i produžiti užitak

Pronađite pravu pozu u seksu
Seksualna poza ima vrlo značajnu ulogu kod postizanja orgazma kako kod vas, tako i kod vašeg partnera. Želite li da vaš partner 'potraje' nešto dulje i odgodi vrhunac barem na neko vrijeme promijenite pravila i odaberite pozu u kojoj penetracija nije toliko jaka.

Riječ je o nešto zahtjevnijim pozama u kojima se on ipak mora malo potruditi. U tome vam može pomoći Kama Sutra vještine.

Kontrolirajte tempo
Seks na eks može biti vrlo sladak no ponekad žurba nije ono što želimo. Upravo zbog toga seks morate pretvoriti u knjigu i stvoriti fabulu koja ima uvod, zaplet, vrhunac i rasplet. Tajna se zapravo krije u uvodu, odnosno predigri.

Natjerajte ga da vam se u potpunosti posveti i to od glave do pete, a nakon toga neka krene s vrlo sporom penetracijom. Zadržite se nekoliko minuta na sporom tempu te polako prebacite u višu brzinu.

Postanite timski igrači
Produljivanju spolnog odnosa pomaže duboko disanje, ali i komunikacija. Dogovorite se s partnerom za neke signale koji će značiti 'počni' i 'stani'.

Kada se vaš partner približi točki ejakulacije, dat će znak 'stani' te ćete zajedno usporiti i ublažiti stimulaciju ili prestati s njom. Kada se partner umiri ponovite cijeli proces ako treba i nekoliko puta.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju