Poze u kojima vladaju žene muškarcima su prava avantura jer osim što preuzima inicijativu, ona je ta koja diktira igru od početka do kraja. Želite li iznenaditi partnera strastvenom seksualnom avanturom isprobajte 'ženski čučanj' na 3 načina - pozu u kojoj žena dominira i pritom jača mišiće stražnjice te potiče cirkulaciju bedara i tako pomaže u otklanjanju celulita

Žena u čučnju 1:
Stolac naslonom primaknite uz krevet ili fotelju koja će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac sjeda na stolac, a žena okrenuta licem u lice njemu u krilo, te prebaci noge preko njegovih bedara i oslanja se stopalima na kauč.

Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava ona se podiže pridržavajući se za njegova ramena i diktira dinamiku odnosa.

>> 3 trika uz koja će muškarac 'potrajati' u seksu

Žena u čučnju 2:
Ovo je verzija poze savršena za lijene ili umorne muškarce. Muškarac sjeda na pod savinutih nogu u koljenima i naslanja se na dlanove iza leđa. Žena mu prilazi i sjedne mu u krilo okrenuta licem prema njemu te se spušta u čučanj pridržavajući se za partnerova ramena ili vrat.

>> Poza 68 kao stvorena za veliki O

Žena u čučnju 3:
Muškarac sjedi na krevet, žena se penje na krevet i okrenuta leđima se spušta u čučanj pridržavajući se rukama za njegove natkoljenice.

Muškarac je drži za bokove, a ona se laganim pokretima spušta i podiže partneru u krilo te pritom diktira tempo i dubinu penetracije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju