Svakodnevno oko sebe gledamo sve više loših veza i brakova. Ljudi imaju različite razloge zbog kojih ne žele raskinuti takav odnos i koji im se čine dovoljno dobrima da nastave tako živjeti, no kada je riječ o istinskoj sreći nitko se ne bi trebao zadovoljiti s dovoljno dobrim. Upravo zbog toga, razmislite u kakvoj se vezi nalazite


1. Izolacija

Ako ste u nekom trenutku osjetili kako vas je veza udaljila od prijatelja i obitelji ne sumnjajte u svoje misli. Razmišljate li o tome kako zbog obveza i organizacija s partnerom potpuno zapostavljate vama drage osobe riječ je o problemu. Popričajte s partnerom i pokušajte naći kompromis, a ako on nije moguć vrijeme je da dobro razmislite o kvaliteti vaše veze, a time i vašeg života.

2. Pritisak
Osjećaj da vas netko tjera na nešto protiv vaše volje nikako nije izmišljotina. Većina žena u vezi je spremna popustiti i napraviti kompromis, no kada se to pretvori u pritisak vrijeme je da razmislite o svojim postupcima i onima vašeg partnera. Bilo da se radi o ucjenama i prijetnjama ili pak nabijanju osjećaja krivnje, riječ je o velikom problemu koji neće nestati, već samo rasti.

3. Psihičko stanje
Veza bi trebala biti psihički i fizički odmor, a nikako pritisak i stres. Ako znate da će određene okolnosti u vašem partneru izazvati ljutnju i zbog toga osjećate strah i nelagodu, vrijeme je da dobro razmislite o kvaliteti vaše veze, a time i života. Ne postoji situacija ili događaj koji može opravdati bilo koji oblik fizičkog ili pak psihičkog nasilja i toga morate biti svjesne.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju