Koliko god mi to negirali, fizički izgled je prvo što će nas privući kod neke osobe. I dok muškarci padaju na žene savršenih oblina, duge kose, vitke linije i glatke kože, kriteriji žena su ipak nešto drugačiji. Doznajte na koje 4 neočekivane muške osobine žene itekako padaju

1. INDEKS TJELESNE MASE
Istraživanja su pokazala kako je indeks tjelesne mase ženama itekako važan. Muškarci koji imaju skladno tijelo i BMI 20.85 najatraktivniji su ženama.

>>10 najgorih muških osobina koje nas odbijaju

Znanstvenici objašnjavaju da je to povezano s podsvjesnom željom za zdravim i plodnim muškarcem. No ne smijemo zanemariti niti seksi trbuščić, jer bez obzira na tjelesni indeks većina žena će radije izabrati snažnije muškarce nego 'žgoljavce'.

Ožiljci su od pamtivijeka ženama vrlo privlačni i seksepilni, oni simboliziraju opasnost i hrabrosti te mušku snagu

>>5 žena koje (ipak) ne podnosimo

2. NOGE
Dok muškarci maštaju o ženama dugih vitkih nogu, žene čine suprotno. Također je istraženo kako su ženama privlačniji frajeri kraćih nogu nego oni proporcionalni. Možda je riječ o trendu nogometaša koji je zahvatio cijeli svijet ili jednostavno žene vole mišiće, a oni će se svakako više isticati na kraćim i jačim muškim nogama.

3. OŽILJCI
Ožiljci su od pamtivijeka ženama vrlo privlačni i seksepilni. Oni simboliziraju opasnost i hrabrosti te mušku snagu, a muškarac s ožiljkom na licu, grudima ili leđima vrlo lako može proći kao zločesti dečko što je još jedna popularna ženska maštarija.

4. DOBRI DEČKI
Iako pojam zločestih dečki podsjeća na holivudske zavodnike poput Jamesa Deana, Johnnyja Deppa ili Georgea Clooneyja te je dio ženske mašte, u stvarnom životu žene ipak padaju na dobre dečke.

Osjećajnost, humanost, pristojnost, nesebičnost i požrtvovnost osobine su savršenog muškarca na koje će pasti svaka žena.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju