Želite li malo začiniti svoj seksualni život i pritom iznenaditi partnera? Svakako isprobajte neke od seksulanih položaja o kojima vaš partner zasigurno potajno mašta. Nakon lagane večere ili dobrog filma priuštite sebi i njemu zadovoljstvo koje ćete dugo pamtiti. Donosimo vam nekoliko poza na koje nit jedno od vas neće ostati ravnodušno



1. Propeti tigar

Muškarci vole sirovu prirodu seksualnosti s leđa. Spustite se na sve četiri i postavite na sam rub kreveta, dok on stoji iza vas (nogama u ravnini s bokovima). Držite svoja koljena blizu jedno drugom , dok on dotiče svojim nogama vaše. Pokušajte stisnuti mišiće oko zdjelice jer će to dati par centimetara imaginarine dužine njegovom penisu.

2. Luda vožnja za njega
Dok leži na leđima, zajašite ga, okrenuti leđima njegovom licu. Sjedeći uspravno, držite ruke na njegovim bokovima i lagano se njišite nekoliko minuta. Nakon što ste zadovoljni s kutom, ubrzajte i prepustite se užitku. U ovom položaju možete potpuno kontrolirati dubinu penetracije.

3. Vatreni pogled
Odaberite stabilnu, ravnu površinu (poput stola) u ravnini njegovih bokova, te se popnite na nju. Dok stoji ispred vas, lagano se ispružite na leđa kako bi on imao svoj show. Podignite se na laktove i podignite noge tako da vas može držati za gležnjeve. U ovoj pozi, može vam gledati lice, grudi, trbuh i genitalije. Kad uđe, legnite do kraja i dodirujte svoje tijelo. To će ga izludjeti.

>>7 dijelova tijela koji izluđuju muškarce

4. 'Dodirni me i pusti'
Zavalite se u kadu i legnite na leđa. Podignite ruke tako da vam dlanovi dotiču površinu i glava bude nekoliko centimetara iznad površine. Nakon što uđe u vas u misionarskom stilu, skupite noge i uživajte. Njegov će penis doticati vaše stidne usne, a skupljanjem bedara stimulirat će i vaš klitoris, dovodeći do snažnog orgazma.

5. Kozmički orgazam
Umjesto da cijelim tijelom leži na krevetu, naložite mu da spusti glavu i ramena na pod, a bokove i noge ostavi na madracu. U tako „visećem“ položaju legnite na njega. Pred sam vrhunac, snažno stisnite njegov perineum (mjesto između testisa i anusa). Muškarci prolaze dvije faze tijekom svršavanja, orgazam i ejakulaciju. Pritiskom na perineum, odgađate potonje i produžujete sam osjet orgazma.

6. 'Nemoj se prestati micati'
Nađite malu stolicu. Kad vaš partner sjedne, obgrlite ga i stopalima dotaknite tlo, polako se spajajući. Koljena postavite u položaj od 90 stupnjeva. Prvo pustite samo da mali dijelić njegovog penisa uđe u vas, a zatim se spuštajte centimetar po centimetar. On rukama može doticati vaš klitoris, a kad je pred orgazmom, usporite pokrete i pustite da njegovi prsti rade za vas. Ovom tehnikom bit ćete sikronizirani i oboje možete istovremeno doživjeti orgazam.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju