Romantične veze koje nikada neće kulminirati brakom češće su pojava u današnjem svijetu nego što mislite. Mnogo je muškaraca „na tržištu“ koji će godinama biti u vezi s jednom ženom, ali neće biti zainteresirani za bračnu luku. Ako ste vi jedna od onih žena koja želi izreći sudbonosno da a niste sigurni jeste li na istoj valnoj duljini sa svojim dečkom, evo na što trebate paziti

1. Moljenje ostavite za crkvu
U početku veze suptilno ste mu dali do znanja da se želite skrasiti. U posljednje vrijeme, pak, počeli ste moliti za njegovu pažnju i vrijeme. Čak i samosvjesne žene u svim drugim aspektima života prije ili kasnije podlegnu ovom iskušenju. Kad dođete u fazu moljenja, dajte petama vjetra. Ne samo da vas ovakav muškarac nikad neće oženiti, već je riječ o tipu koji je emotivno nedostupan za bilo kakav tip ozbiljnog vezanja.

2. Čeka bolja vremena
Izjava: „Pričekajmo bolja vremena“ zvuči odraslo, zar ne? Ako vas muškarac njome časti kad želite pričati o budućnosti, budite svjesni da je u pitanju zapravo taktika odugovlačenja. Pod ovom izlikom naći će se sve od čekanja promaknuća na poslu, kupnje svoga doma do rješavanja emotivnih zavrzlama s bivšim partnerima i članovima obitelji. Sjetite se da kad ima želje ima i načina. Ljudi se svakodnevno žene u ratu i miru, zdravi i bolesni, bogati i bez prebijenog novčića.

3. Probni život udvoje
Muškarci koji žele brak su muškarci koji će vas zaprositi, inzistirati na datumu, a čak vam i pomoći oko planiranja ako ih zamolite. Predloži li vam vaš muškarac probni period zajedničkog života prije vjenčanja – moguće da je oprezan, ali je vjerojatnije da je neodlučan.

4. On ne zna
Teško ćete na zelenu granu s neodlučnim tipom. Muškarac kojemu je teško odabrati restoran za sastanak s vama, što će pojesti ujutro ili kako će rještiti neki problem – mučit će se i s odlukom oko životne partnerice. Živite li s neodlučnim, preuzmite inicijativu. Ako i na pitanje: „Želiš li oženiti?“ odgovori „Ne znam“, vrijeme je da podijelite imovinu i krenete svojim putem.

Muškarci koji žele brak su oni koji će vas zaprositi i inzistirati na datumu vjenčanja

5. Sarkastični komentari
Pripremite se na razočarenje priča li o vašim oženjenim prijateljima, članovima obitelji i poznanicima sa sarkazmom. Ako pritom u nebesa diže solo prijatelje ili one koji su u procesu razvoda, znajte da ne štuje brak kao vrijednu instituciju, niti njemu gravitira.

6. Dugotrajne zaruke
Dao vam je zaručnički prsten prije nekoliko godina, ali nakon toga niste ni jednom ozbiljno popričali o svadbi? Zaruke bez definiranog datuma vjenčanja su najučinkovitija taktika odugovlačenja koja postoji! Dijamant je kupljen samo kako bi vas uljuljkao u osjećaj lažnoga zadovoljstva i sreće. Ako nemate datum, vjerojatno niti nećete izreći sudbonosno da.

7. Odgoda vjenčanja
Mladi parovi obično dogovore datum vjenčanja nekoliko godina unaprijed ako žele završiti fakultete, naći dobar posao i slično. Muškarac koji nije zainteresiran za brak, predložit će odgodu kako se datum vjenčanja počne približavati. Odgodite li vjenčanje nekoliko puta (na njegovo inzistiranje), vrijeme je da si pronađete novog mladoženju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju