I u Hrvatskoj sve je veći trend upoznavanja 'nekog posebnog' preko mreže. Uz niz prednosti koje pruža takav virtualni kontakt, brojni su okusili i ne baš poželjne situacije. Stoga ukoliko se planirate registrirati na nekoj od popularnih stranica pripazite na sljedeće laži koje su univerzalne diljem svijeta na ovakvim servisima

1. Mlađe je slađe
Nakanili ste otvoriti profil na nekoj internetskoj stranici za upoznavanje, i sad se pitate koja bi vas fotografija najbolje opisivala? Žene su sklonije biranju starijih fotografija na kojima izgledaju mlađe i atraktivnije nego što je pravo stanje stvari. U želji da budu privlačniji pripadnicama ljepšeg spola i muškarci će posegnuti za starijom fotografijom, a neki čak i za fotografijom zgodnog prijatelja.

2. Visok poput Toma Cruisa
Muškarci su osjetljivi na svoju visinu! Ako na drugoj strani internetske mreže nemate kakvog košarkaša, odnosno objektivno visokog muškarca, velike su šanse da je potencijalni udvarač slagao o svojoj visini. Ne mora značiti da je visok poput Toma Cruisa, ali vjerojatno si je dodao nekoliko centimetara samo zato jer može biti što god poželi u internetskim prostranstvima.

U želji da budu privlačniji pripadnicama ljepšeg spola i muškarci će posegnuti za starijom fotografijom

3. Mišićav poput filmskog Thora
Koja žena želi čitati o pivskom trbuščiću? Upravo zato muškarac će svoje tijelo opisati atletskim s čvrstim trbušnjacima, iskelsanim bicepsima i tricepsima te generalno razvijenom muskulaturom.

4. Tanka poput pruća
Rijetko koja žena će u internetski profil staviti svoju težinu, a pogotovo napisati točnu brojku s vage od toga jutra. Čak i ako je tanka poput pruća. No da bi privukla određeni broj štovatelja vjerojatno će u svoj profil staviti neke naznake oko izgleda. Žene jačih bokova i guze mogle bi se uspoređivati s Kim Kardashian ili Jennifer Lopez iako im raspored masnog tkiva nije ni približan ovim slavnim damama.

5. Bračni status
Ljudi u dugogodišnjim vezama i brakovima lažu o svojoj raspoloživosti od kada je svijeta. Budite na to spremni i u internetskim prostranstvima. Neke će žene tražiti kratkotrajne avanture dok su im muževi na poslovnom putu. Drugi će muškarci biti još smijeliji, priznati da su u braku, ali da s partnericom imaju dogovor oko otvorene veze, da ona zna za vaša internetska dopisivanja te eventualne susrete.

6. Odličan posao i obrazovanje

Na mreži možete biti tko god poželite – uključujući i direktor vlastite tvrtke, vlasnik nekoliko diploma te prodorni poslovni čovjek. Kako bi privukli što više žena različitih profila muškarci će na internetskim profilima često lagati o vlastitom zanimanju, te napuhavati svoja mjesečna primanja.

7. Užasno su zaposleni
Ako ste slagali u gore spomenutim stvarima, vjerojatno ćete imati problem s upoznavanjem potencijalnog partnera uživo. Stoga ako su udvarači 'jaki' na riječima i provode mnogo vremena u dopisivanju s vama, ali nikako ne mogu uhvatiti slobodan trenutak za kavu – budite uvjereni da su vam izrekli barem jednu laž.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju