Na listi želja gotovo svake žene naći će se savršene noge, a njihovo isticanje u minici zahvaljujući malim trikovima postalo je lak posao. Naravno vježbanje je ono što brojne vlasnice vretenastih nogu ističu kao jedini pravi put do savršenog aduta, no postoje mali saveznici ljepote koji daju još brže rezultate


Rijetka su izdanja Jessice Albe u kojima ova obožavateljica mode poseže za minicom, kada to učini mora joj se priznati izvrsnost u svladavanju malih trikova koji savršen izgled znače.

Za savršen izgled nogu u minici Jessica Alba poslužila se vječnim saveznikom ljepote - shimmerom

>>5 trikova za savršene noge spremne za minicu

Za izlazak na premijeru filma u Los Angelesu glumica je odabrala trendi topić koji diskretno otkriva trbuh i minicu s hrabrim prorezom.

Pažnja na nogama, koje su na višu razinu podigle bijele štikle, zagarantirana je bila i zahvaljujući svjetlucavim potezima nezaobilaznog saveznika ljepote - shimmera.

>>Beyonce: Shimmer kao pouzdan partner protiv celulita

Prah ili krema sa svjetlucavim česticama odgovorna je za fotogeničnost nogu na kojima stvara igru svijetla i sjene, potamnjuje ten i prikriva sve male nedostatke poput kapilara i celulita. Saveznik savršenog izgleda prividno zaglađuje kožu i čini je blistavom zbog čega nedoumica oko oblačenja minice gotovo da nema.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju