Izdanje Aishwaryje Rai Bachchan na crvenom tepihu u Cannesu izazvalo je velike kritike javnosti na Twitteru zbog neobičnog beauty odabira Miss svijeta 1994. godine


Aishwaryja Rai Bachchan
našla se na meti kritika na društvenoj mreži Twitter nakon što se pojavila na premijeru svojeg posljednjeg filma 'Sarbjit' koji je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu.

'Usta joj izgledaju kao da je pojela sladoled od ribizla', komentirali su kritičari izdanje Aishwaryja Rai na društvenim mrežama.

U spomenutom filmu snimljenom prema istinitom događaju, indijska ljepotica tumači sestru Sarabjita Singha koja se bori za njegovo puštanje iz zatvora nakon što je nepravedno optužen za izdaju.

Bolivudska glumica za premijeru na Azurnoj obali odabrala je raskošnu večernju haljinu s cvjetnim uzorkom Ramija Kadija, koju je kombinirala uz tamni make up kojem je dominirao ljubičasti ruž.

Iako je Aishwaryja bila Miss svijeta 1994., te se i dalje redovito nalazi na ljestvicama najljepših žena svijeta, to nije spriječilo kritičare da joj upute negativne komentare na račun njenog izgleda.


'Je li na crvenom tepihu poljubila Štrumpfa?, 'Usta joj izgledaju kao da je pojela sladoled od ribizla', i 'Treba pokrenuti peticiju da se da otkaz šminkeru Aishwaryje Rai,' samo su neki od brojnih negativnih komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon njenog pojavljivanja na crvenom tepihu.

Aishwaryja Rai na Cannesu se pojavila po 15. put, te je priznala da se ne opterećuje što drugi misle o njenom izgledu:

'Ja sam glumica i to je moja karijerna odluka. Uživam u modi i odnosim se prema njoj kao prema umjetnosti. No ja imam svoj život, i svoju obitelj i ne usredotočujem se negativne modne komentare, ne uznemirava me to i ne čini me nervoznom.'

Beauty stručnjaci stali su na stranu lijepe Indijke te pojasnili da su odvažne boje na usnama svojevrsni trend među javnim osobama već neko vrijeme.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje sve žene biraju ruževe u svim nijansama ljubičaste boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju