Obožavatelje Ivana Šarića ni prolom oblaka nije spriječio u želji da pogledaju njegov „stand up“ u zagrebačkom Domu Sportova.

Galerija

Šalama poznatog hrvatskog komičara i voditelja smijala se i Ljupka Gojić Mikić, koja je na Šarićev nastup došla u društvu supruga Mihaela Mikića te prijatelja Igora i Marije Bišćan.

Predivna Ljupka izgledala je sjajno u vrlo ležernoj kombinaciji, a stopala je od kiše zaštitila modelom čizmica koje ćemo (sudeći prema trenutačnoj ponudi u trgovinama) posvuda viđati ove jesensko-zimske sezone.
U pitanju su takozvane kaubojke.

Ljupka Gojić Mikić
Ljupka Gojić Mikić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Zanimljive modele kaubojskih čizama imali smo priliku vidjeti u brojnim kolekcijama modnih kuća za jesen/zimu 2019. godine. Od klasičnih kratkih varijanti u tradicionalnom western stilu do visokih kaubojki s moderniziranim mamuzama poput onih koje je predstavila modna kuća Louis Vuitton - modne piste dale su komercijalnim brendovima mnogo inspiracije.

Ako biste i vi ove sezone u svom ormaru voljeli vidjeti kaubojske čizmice, u nastavku razgledajte nekoliko modela koje smo izdvojili za vas iz ponude raznih webshopova.

Kaubojske čizmice