Po mnogima jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Ljupka Gojić Mikić, redovito svoje pratitelje na Instagramu oduševljava zanimljivim odjevnim kombinacijama.

Galerija Sandale modne kuće Chloe Sandale modne kuće Chloe +0 Sandale modne kuće Chloe

Ljupkini fanovi njezine sjajne stajlinge uvijek nagrade lajkovima, a iznimka nije bila ni ljetna kombinacija koju je pokazala na novoj fotografiji.

Haljinu asimetričnog kroja sa životinjskim uzorkom ljepotica je kombinirala sa sandalama modne kuće Chloe.
 


Model crne boje pod nazivom "Wanda" ukrašen je metalnim aplikacijama koje naoko jednostavnu sandalu pretvaraju u efektan modni dodatak.

Modele ravnih potplata ortopedi uvijek stavljaju na popis nepoželjne obuće, ali ne i kada je u pitanju ovakva sandala koja ima anatomsko povišenje na predjelu pete.

Ove kožnate sandale udobne su za nošenje zahvaljujući tom elementu i zahvaljujući čvrstom remenu koji stabilizira nogu tijekom hodanja, a usto su i lijepe, pa pobijaju mit o tome da anatomski pravilna obuća ne može biti ugodna za oko.

Sandale modne kuće Chloe Sandale modne kuće Chloe (Foto: Chloe)

POGLEDAJTE I:

Za stopala bez boli: 12 modela anatomskih sandala i natikača Anatomske sandale Ecco, 770 kn Anatomske natikače i sandale iz trgovina 2019. - 7 Inuikki, Fashion and friends, 1470 kn +8 Anatomske natikače i sandale iz trgovina 2019. - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju