Sinoć je u Cineplexxu City Center one Zagreb East održana premijera novog animiranog filma iz tvornice DreamWorks - Loši momci (Bad Guys). Ova akcijska komedija bazirana je na istoimenoj seriji knjiga Aarona Blabeya, bestselleru koji je na listi New York Timesa proveo više od 100 tjedana.

Na premijeri su nazočili hrvatski glumci koji su likovima posudili svoje glasove: Amar Bukvić, Goran Malus, Filip Juričić, Ivan Glowatzky, Iva Mihalić, Lana Blaće, Ana Begić Tahiri i Ida Prester te voditeljica Mia Kovačić i influencerica Ana Zibar (Ženski svijet).

Priča o lošim momcima govori o predrasudama, očekivanjima i percepcijom koju imamo o sebi i drugima, a glavni junaci čini petorka životinja odmetnika.

Elegantni džeparoš G. Vuk, iskusni obijač sefova G. Zmija, majstor prerušavanja G. Morski Pas, snažan i kratkog fitilja G. Pirana i Gđica. Tarantula, hakerica britkog jezika koju zovu “Webs”. Oni provode svoje dane pljačkajući i harajući kako bi održali svoje reputacije najstrašnijih likova u gradu. Sve je išlo dobro za loše momke dok jednog nesretnog dana nisu ulovljeni. Profesor Marmalat je jedan preslatki zamorac s velikim utjecajem, a u zamjenu za njihovu slobodu postaje im mentor da ih nauči dobru.

PR PR (Foto: PR)

G. Vuk kao vođa klana ne namjerava ispuniti svoje obećanje, te odluči kako će se samo pretvarati da su on i njegova ekipa postali dobri, a sve kako bi izveli najveću i najsmjeliju pljačku u svojoj karijeri te tako zadržali reputaciju opakih likova.

Međutim, događa se nešto nepredvidivo – G. Vuk stvarno poželi postati dobar, no pojavljuju se nove pljačke u režiji jednog sasvim drugog zlikovca i javnost okrivljuje loše momke, koji su ovaj puta nevini.

G. Vuk mora uvjeriti sebe i svoju družbu G. Zmiju, G. Morskog psa, G. Piranu i Gđicu. Tarantulu da će, ukoliko postanu dobri, biti prihvaćeni što im je svima najveća prikrivena želja.

Zašto je ovaj crtić trenutno broj jedan u svijetu, doznajte u kinima od četvrtka, 5.5.

SINKRONIZIRANO u kinima od 5.5.
GLASOVI: Amar Bukvić, Goran Malus, Filip Juričić, Ivan Glowatzky, Iva Mihalić, Lana Blaće, Ronald Žlabur, Ana Begić Tahiri, Ida Prester
REŽIJA: Pierre Perifel
PRODUCENTI: Damon Ross, Rebecca Huntley
IZVRŠNI PRODUCENTI: Aaron Blabey, Etan Cohen, Patrick Hughes
ŽANR: Animirana akcijska komedija
DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju