Muče li vas atopijski dermatitis ili drugi problemi s osjetljivom kožom, dobre vijesti stižu za vas. Farmaceutska tvrtka Galderma predstavlja liniju kozmetike Cetaphil RESTORADERM, posvećenu atopijskoj koži kako bi je zaštitila i obnovila.

 Od sada u ljekarnama možete nabaviti specifični proizvod za hidratiziranje koji ima blagotvoran učinak na osjetljivu i problematičnu kožu. Pritom ne trebate brinuti da ćete opteretiti kožu teškim kremama jer je Cetaphil Restoraderm toliko nježan da se preporuča i za njegu bebine kože.

Cetaphil RESTORADERM rezultat je medicinskog pristupa liječenju kao odgovora na specifične potrebe kože sklone atopijskom dermatitisu. Hidratantni sastojci, poput filagrina i ceramida, koji nedostaju osobama s atopijskim problemima, imaju sposobnost nadoknađivanja gubitka vlage i zaštite kože od isušivanja. Losion lagane i nemasne formule osigurava potrebnu hidrataciju i obnovu zaštitnog sloja kože djelovanjem jedinstvene kombinacije Cermides® tehnologije koja popunjava praznine u filagrinu i ceramidima. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, može se koristiti za dječju kožu nakon 3 mjeseca starosti.

Svi proizvodi iz Cetaphil RESTORADERM linije hipoalergeni su, klinički ispitani te ne sadrže parfeme, konzervanse niti parabene. Možete ih nabaviti u ljekarnama po preporučenoj cijeni od 155,55 kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju