"Lotion P50" renomiranog francuskog brenda "Biologique Recherche" posvećenog njezi kože lica i proizvod je koji zalužuje beauty Oscara. To će potvrditi brojne zvijezde kao i sve ostale žene koje su isprobale ovaj "čarobni štapić" koji pomaže i najproblematičnijem tenu

Yvan Allouche, otac Philippea Allouchea, stvorio je 1970. godine prve P50 losione za svakodnevnu njegu kože. Losion za nježni piling, čišćenje i obnavljanje kože.

Losioni P50 prate prirodni proces eksfolijacije epiderme pa time i obnovu epidermalnog štita. Ojačana epiderma tada u potpunosti može ispuniti svoje zaštitne funkcije i pospješiti sposobnost samoobnavljanja kože. Losion P50, najpoznatiji i najpoželjniji proizvod, temelj je njege kože Biologique Recherche. Svi tretmani za njegu kože Biologique Recherche, bilo da se izvode kod kuće ili u kozmetičkom salonu, počinju s „ritualom P50“.

KAKO I ZAŠTO DOLAZI DO HIPERPIGMENTACIJE?
Sivi i nepravilni ten:
S godinama, proces staničnog obnavljanja se usporava, koža postaje sve manje uravnotežena.
Ten postaje siv, bez sjaja. Koža izgleda nečista i ostavlja dojam da je starija nego je stvarno zbog nedostatka gipkosti.
Zato je neophodno potaknuti eksfolijaciju, prirodnu pojavu u kojoj se epiderma oslobađa svojih mrtvih stanica.

"Lotion P50" renomiranog francuskog brenda "Biologique Recherche" posvećenog njezi kože lica i proizvod je koji zalužuje beauty Oscara. To će potvrditi brojne zvijezde kao i sve ostale žene koje su isprobale ovaj "čarobni štapić" koji pomaže i najproblematičnijem tenu

Hiperpigmentacija:
Melanin je molekula koju proizvede melanociti u epidermi. Određuje boju kože i osigurava zaštitu od sunčanog zračenja. Hiperpigmentaciju uzrokuje suvišak melanina u koži. Sunce je njezin glavni uzrok, zapravo 63 posto pigmentnih mrlja nastaje zbog UV zraka.

Tijekom godina i pod utjecajem različitih čimbenika kao što su genetske predispozicije, hormonska neravnoteža ili štetni vanjski utjecaji iz okoliša, proces sinteze pigmenta je poremećen. Pigmenti se nagomilavaju, što dovodi do pojave pigmentacijskih mrlja i nejednolikog tena.

RJEŠENJE BIOLOGIQUE RECHERCHE
Nakon 40 godina promišljanja i iskustva, Biologique Recherche iznalazi nova rješenja i dopunjava lepezu kultnih losiona P50 s novim Lotion P50 PIGM 400 kojim pruža rješenje prilagođeno pigmentiranim i sivim trenutnim stanjima kože.

Lotion P50 PIGM 400 je losion za piling i posvjetljivanje, idealan za sivi ten s hiperpigmentacijskim mrljama. On potiče obnavljanje epiderme i pomaže regulirati sintezu melanina dok uvažava specifičnosti kože i štiti je. Predstavlja cjelovito rješenje da bi se postigla svijetla i blistava koža, ujednačen i svijetao ten.

U više od 40 godina jedinstvena metodologija Biologique Recherche izgradila je veliki ugled zadivljujuće učinkovitosti na temelju kliničkog pristupa njezi kože, dajući neposredne i dugotrajne rezultate.

U kombinaciji s visoko prilagođenim protokolima i pomnim postupcima koji obnavljaju epidermu, bogati asortiman proizvodi za njegu kože Biologique Recherche sadrži visoke koncentracije botaničkih, morskih i bioloških aktivnih sastojaka koji su formulirani hladnim postupcima u vlastitom laboratoriju u Francuskoj.

Biologique Recherche je u više od 70 zemalja povlašteni partner ekskluzivnih medicinskih i dnevnih spa, pored najboljih svjetskih luksuznih hotelskih spa.

Saznajte sve o Lotionu P50 kao i o ostalim proizvodima brenda Biologique Recherche.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju