Na reviji modnog brenda TopShop sve su oči bile uprte u Lottie Moss, plavokosu i plavooku 18-godišnjakinju koja je sjedila u prvom redu. Mnogi su u njoj odmah prepoznali jednu od najboljih manekenki svih vremena

Lottie Moss ima 18 godina i na putu je da postane uspješna manekenka, baš kao i njezina starija polusestra Kate Moss.

Prvi put je dospjela pod povećalo javnosti 2011. godine kada je bila djeveruša na njezinom vjenčanju. Jedno pojavljivanje bilo je dovoljno da je zapaze modni stručnjaci i ubrzo je potpisala ugovor s agencijom 'Storm'.

Međutim, roditelji su je poticali da se obrazuje prije manekenske karijere pa je Lottie do sada zbog školovanja odbila mnogo unosnih poslova.

Svoj modni debi imala je prošle godine na reviji Sonije Rykiel kada je prodefilirala pistom u društvu Gigi Hadid, Mirande Kerr, Joan Smalls, Georgie May Jagger i mnogih drugih manekenki.

Sada je dobila i prvu naslovnicu – za magazin L’Officiel Netherlands snimio ju je pjevač i fotograf Bryan Adams. Izgleda da je lijepa Britanka sada napokon spremna za osvajanje svijeta mode, a neizbježne usporedbe s Kate ne zamaraju je.

Pokušavam ne uspoređivati svoju karijeru s njezinom. Ja sam ono što jesam i radim što želim. Uspjeh moje sestre ne utječe na moje odabire. U tom smislu ne osjećam nikakav pritisak, kaže Lottie pred kojom je sigurno blistava karijera.

Može li Lottie ponoviti uspjeh Kate Moss?

glasova:

 

A photo posted by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju