Prva hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer došla je na premijeru filma "Čudesan svijet Bele Brown" u slojevitoj odjevnoj kombinaciji idealnoj za jesenske dane

Teško da postoji ženski ormar u kojem nema bar jednih traperica. Ovih hladnijih dana kombiniramo ih sa svim odjevnim komadima, od obične majice ili elegantnije košulje do dolčevite i pulovera.

Traperice su svestrane i baš zato ih žene toliko vole, a među jedan od najpopularnijih modela definitivno spadaju one skinny kroja.

Upravo je taj model nosila Lucija Lugomer na hrvatskoj premijeri filma "Čudesan svijet Bele Brown". Kombinirala ih je bijelom bluzom u boho stilu, bež gležnjačama od brušene kože i mekanim sivim kardiganom, a kompletno izdanje podigla je statement ogrlicom.

Skinny traperice naglasile su obline kojima se prva hrvatska manekenka jako ponosi, ali mnoge dame putene figure ne osjećaju se ugodno u njima zbog nepravednog stava dijela društva koje smatra da bi te hlače trebale biti rezervirane isključivo za izrazito mršave građe.

Lucija je još jednom dokazala da to nije istina i da ovaj model hlača obožava raskošne obline. U galeriji pogledajte nekoliko modela skinny traperica za putenu figuru koje smo pronašli za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju