Modna publika slavljeničku će modnu priču Luke Grubišića pogledati posljednjeg dana BIPA FASHION.HR-a. Od 24. do 28. listopada u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma

Na pisti 25. izdanja BIPA FASHION.HR-a “točku na i”, četverodnevnog slavlja mode stavit će Luka Grubišić, dizajner koji ove sezone slavi 15 godina rada. Povodom jubilarne obljetnice, pod pokroviteljstvom branda Silan, publiku će počastiti retrospektivom svojih najznačajnijih kreacija i minikolekcijom novog dizajna. Među komadima koji su mu u karijeri najviše prirasli srcu naći će se nekoliko popularnih uspješnica, ali i kreacija koje nikada nisu vidjele svjetla reflektora.

Dizajner branda LukA poznat po komadima promišljenim do posljednjeg detalja ove je sezone novom mini kolekcijom odlučio osvojiti obožavateljice svog dizajna bogatom zlatnom ručno šivanom čipkom i glamuroznim pristupom svakom odjevnom predmetu.

Mislim da će publiku BIPA FASHION.HR-a oduševiti količina boje odjevnih predmeta. S toliko različitih lookova iz puno kolekcija želim složiti jednu smislenu priču i proslaviti svoj rad na što bolji način, pa se i nova kolekcija mora uklopiti s retrospektivom. Jednoj bogatoj i raskošnoj reviji od 40-ak starih kreacija ova minikolekcija bit će šlag na torti, najavljuje Luka Grubišić, koji uvijek posebnu pažnju pridaje reviji kao cjelokupnoj viziji mode koja ne uključuje samo odjeću već i modne dodatke, styling i glazbu.

Dizajner branda LukA poznat po komadima promišljenim do posljednjeg detalja ove je sezone novom minikolekcijom odlučio osvojiti obožavateljice svog dizajna bogatom zlatnom ručno šivanom čipkom i glamuroznim pristupom svakom odjevnom predmetu. Bogato, upečatljivo i raskošno – tako jesen i zimu vidi dizajner, koji se novim haljinama nadovezuje na retrospektivu te pomalo koketira s barokom u želji da postigne što glamurozniju i senzualniju kolekciju.

Modna publika slavljeničku će modnu priču Luke Grubišića pogledati posljednjeg dana BIPA FASHION.HR-a. Od 24. do 28. listopada u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma nove kolekcije predstavit će i druga sjajna imena hrvatske modne scene: Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Marina Design, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju