Na ljetovanju volimo uživati u moru i suncu, ali i u dobroj zabavi koja nije rezervirana samo za noć, a uz pametan odabir bikinija ne moramo previše razmišljati o odjevnoj kombinaciji za odlazak u obližnji kafić, beach ili snack bar

Dva ‘trokutića’ povezana tankom vrpcom originalno čine gornji dio bikinija. Međutim, tradicionalni gornji dio odavno je evoluirao u raznolike modele, a neki od njih nalikuju i na klasične topove koje mnoge žene vole nositi tijekom ljeta.

Takav lukavi model odabrala je i jedna brineta s dubrovačke plaže Copacabana. Gornji dio bikinija na jedno rame u neonski ružičastoj boji zahvaljujući kroju i ukrasnim volanima bez problema u kombinaciji s laganom suknjom ili hlačama može funkcionirati kao ‘top’ u kojem na plaži slobodno možete popiti piće u obližnjem kafiću na plaži ili prizalogajiti nešto u snack baru.

Ljeto je doba godine kada volimo brzinska modna rješenja pa je ovakav svestrani gornji dio bikinija sjajan odabir za one koji se ne vole previše zamarati odjećom za plažu, ali ipak nisu dovoljno ‘slobodni’ da piju kavu odjeveni samo u klasični kupaći kostim kao što to mnogi rade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju