Svaka žena u garderobi bi trebala imati dobru, kvalitetnu torbu nosivu u svim prilikama, torbu koja će trajati godinama i uvijek biti u trendu. Naravno, torbe s takvim opisom uglavnom i koštaju te su mnogima od nas nedostižne jer cijene idu i do nekoliko tisuća kuna.

Galerija Chanelova revija za jesen/zimu 2022./2023. Chanel, model Boy Dior, model Lady-D Joy +12 Gucci, model Medium Blondie

Srećom, highstreet brendovi nerijetko ponude znatno jeftinije verzije torbi luksuznih modnih kuća koje si možemo priuštiti i tako ostvariti želju da imam barem kopiju koja znatno nalikuje originalu. A o kakvim torbicama maštamo ove sezone?

Karl Lagerfeld, model K/Autograph Karl Lagerfeld, model K/Autograph (Foto: Internetska stranica trgovine)

Gucci, model Medium Blondie Gucci, model Medium Blondie (Foto: Internetska stranica brenda)

Iz kolekcija poznatih modnih kuća izdvojili smo modele torbi koji će obilježiti jesen i zimu, a koje bismo rado imali u vlastitoj garderobi. Riječ je o torbicama koje svakom outfitu daju dozu luksuza, a koje su slavni brendovi predstavili i na svojim revijama za jesen/zimu 2022./2023. godine.

U tri omiljene boje: 15 velikih torbi za svaki dan već od 139 kuna Velike torbe imaju svoje mjesto u većini garderoba Rieker (Rodea.hr), 459 kn Mohito, 279,90 kn +12 Bershka, 179,90 kn

Svevremenska elegancija, besprijekoran dizajn, materijali vrhunske kvalitete i lijep izgled ono je što karakterizira izdvojene torbe. Možda ih si ne možemo priuštiti, ali uvijek se nadamo njihovim jeftinijim kopijama koje ćemo rado nositi.

Balenciaga, model Crush Balenciaga, model Crush (Foto: Internetska stranica brenda)

Prada, glatka kožnata torba Prada, glatka kožnata torba (Foto: Internetska stranica trgovine)

Bottega Veneta, model Kalimero Bottega Veneta, model Kalimero (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju