Popularni brend koji proizvodi prirodnu, rukom rađenu preparativnu i toaletnu kozmetiku Lush pripremio je novu uskrsnu kolekciju

Galerija Lush uskrsna kolekcija Lush uskrsna kolekcija - 3 Lush uskrsna kolekcija - 5 +2 Lush, Golden egg, dar sastavljen od bombica za kupanje i pjenušave kupke, 359kn Proizvodi napravljeni od prirodnih sastojaka kao što su glina, eterična ulja, svježe voće i povrće obilježja su brenda Lush.

Već tradicionalno brend je pripremio novu i veselu kolekciju preparativne i toaletne kozmetike posvećenu proljeću i uskrsnom blagdanu.

Mirisni i njegujući proizvodi za kožu i kosu dolaze u tradicionalnim oblicima koje često vežemo uz ovaj blagdan kao što su jaja i zec, a izrazito su jarkih i veselih boja.

Kolekcija u prvi plan stavlja nezaobilazne bombice za kupanje i sapune.

Proizvod Cream egg je pjenušava kupka u obliku jaja napravljena od ulja metvice i kakao maslaca. Which Came First naziv je bombica za kupanje također u obliku jaja koja u sebi sadrže ulje grejpa i limuna.

Višekratna kupka koja dolazi u obliku tri mrkve naziva Bunch off carrots tropskog je mirisa, a u sebi sadrži osvježavajuća buchu ulje i limun. Simpatični kruti šampon u obliku zeca Wash behind your ears u sebi sadrži ulja mrkve i limuna.

Ako želite pokloniti nekome više proizvoda iz iste kolekcije možete izabrati proizvod Golden Egg*, jer se u njemu nalaze četiri proizvoda za kupku.

Dragocjeni sastojci kao što su kako maslac i oslobađajuće mirisne arome limuna, grejpa i metvice zaista će pretvoriti kupanje u pravi kraljevski ritual.

Proizvodi se mogu kupiti na stranici brenda Lush.
Lush uskrsna kolekcija - 5 Lush, Bunch of carrots, višekratna pjenušava kupka 78 kn Foto: lush.au, lush, uk

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju