Mnoge žene iznad 30 godina sigurno su barem jednom bile nezadovoljne vlastitim odrazom u zrcalu. Borice oko očiju, usana, gubitak tonusa kože i ostale promjene povezane sa starenjem, stresom i neuravnoteženom prehranom sve više bacaju sjenu na mladenački izgled kože


Industrija pomlađivanja preplavljena je raznim tretmanima koji obećavaju čudotvorno pomlađivanje kože, što često zbunjuje i frustrira mnoge neodlučne djevojke i žene koje žele što dulje zadržati mladenački izgled.

Prije nego što odustanete od trke za mladolikom kožom ili pribjegnete instant rješenjima koja često nude invazivni zahvati, uzmite u obzir prirodnu molekulu na koju se sve češće može naići u anti-age kremama.

Hijaluronska kiselina je bezbojni gel koji se veže uz molekule vode u koži što rezultira bubrenjem kože i smanjenjem bora.

Riječ je o hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u koži te se zbog toga preporučuje svim korisnicama koje daju prednost prirodnim rješenjima. Starenjem stanice kože gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline, zbog čega koža gubi vlažnost, čvrstoću te se javljaju bore.

Hijaluronska kiselina je bezbojni gel koji se veže uz molekule vode u koži što rezultira bubrenjem kože i smanjenjem bora. U tijelo se ne unosi nikakvo strano tijelo, već prirodni građevni sastojak kože. Osim filera s hijaluronskom kiselinom, na našem tržištu se pojavila alternativa invazivnijim zahvatima -Lux-Factor patentirana formula 4D Hyaluron koja dokazano smanjuje bore i usporava starenje kože.

Učinkovitost ove nove anti-age kreme potvrdila je i Jasna Martinjak, mag. farmacije: 'Svojim pacijentima starijima od 30 godina za smanjenje bora i sjajan izgled kože savjetujem Lux-Factor 4D kremu protiv bora koja sadrži 100-postotnu hijaluronsku kiselinu.

Krema je rezultat je godina istraživanja francuskih znanstvenika koji su ujedinili 100 posto prirodnu hijaluronsku kiselinu i Lux – Factor 4D anti-wrinkle formulu.

Prirodna patentirana 4D formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i na taj način učinkovito poboljšava izgled bora. Već nakon prve upotrebe čak i duboke bore su znatno glađe. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo izglađuju. Lux-Factor 4D hijaluronska krema klinički je testirana, ima sve relevantne certifikate i ne izaziva neželjene pojave.

I sama za njegu lica koristim Lux-Factor 4D hijaluronsku kremu protiv bora i toplo je preporučam svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten.'

Lux-Factor 4D Hyaluron krema rezultat je godina istraživanja francuskih znanstvenika koji su ujedinili 100 posto prirodnu hijaluronsku kiselinu europskog podrijetla i Lux – Factor 4D anti-wrinkle formulu. Ovu kremu potražite na stranici www.lux-factor.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju