Jedan od najpopularnijih svjetskih brendova dekoratvne kozmetike M.A.C. konačno će pokucati i na naša vrata. Naime, tijekom idućih mjeseci prvo prodajno mjesto ovog slavnog beauty brenda trebalo bi otvoriti svoja vrata i u Hrvatskoj


M.A.C. kozmetika
omiljena je kod žena diljem svijeta, a kako bi se 'dočepale' nekih od njihovih proizvoda mnoge Hrvatice su posezale za različitim trikovima poput naručivanja proizvoda poznatim sretnicima koji lete 'preko bare' ili pak rizičnih online kupovina.

No, čini se kako će ovakvi pothvati vrlo skoro postati prošlost. Naime, popularni brend dekorativne kozmetike M.A.C. u centru Zagreba bi vrlo skoro trebao otvoriti svoje prvo prodajno mjesto.

Riječ je o kanadskom brendu koji je pokrenut 1984. godine u Torontu, a prva američka trgovina otvorena je u New Yorku 7 godina poslije.

Iako su njegovi kvalitetni i originalni proizvodi prvobitno namijenjeni isključivo profesionalcima te ga nije bilo u slobodnoj prodaji, danas se M.A.C. može pronaći u brojnim robnim kućama diljem svijeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju