Preplanuli ten jedan je od razloga zbog kojih volimo ljeto. On nam daje zdravi sjaj, nijansu uz koju odmah izgledamo svježije i uz koju svaka ljetna kombinacija izgleda još ljepše. Dokaz su tome i tri kombinacije koje neočekivano dobro ističu preplanuli ten, a izdvojili smo i proizvode uz koje je lakše nego ikad izgledati kao brončana boginja.

Galerija La PIEL Brončani maslac-ulje Beach BABE Boja pijeska odlično ističe preplanuli ten +9 Vibrantno ljubičasta u kombinaciji sa svijetlim traperom itekako pomaže u isticanju osunčanog tena 1. Umjesto narančaste ili ružičaste – ljubičasta

Žarke boje, posebno narančasta i ružičasta, među prvima su kad pomislimo na boje koje ističu brončani ten. Uz njih, čest odabir su limun žuta i limeta zelena, a kad je ljubičasta u pitanju, obično je pravilo da su to svjetlije nijanse.

No, ovaj je outfit pokazao da vibrantno ljubičasta u kombinaciji sa svijetlim traperom itekako pomaže u isticanju osunčanog tena. Osim bijelog prsluka, koji je cijelu kombinaciju odlično zaokružio, preplanuli ten dodatno je naglašen La PIEL-ovom brončanom vodicom Glow BABE bronze i multinamjenskim brončanim maslac-uljem Beach BABE – proizvodima za kojima su poludjele žene diljem Balkana.

Vibrantno ljubičasta u kombinaciji sa svijetlim traperom itekako pomaže u isticanju osunčanog tena Vibrantno ljubičasta u kombinaciji sa svijetlim traperom itekako pomaže u isticanju osunčanog tena Foto: Nova Studio/Tibor Marochini

2. Boje koje se stapaju s brončanim tenom

Boje koje ističu ten ne moraju nužno biti žarke i kontrastne, svijetle boje kao što su prljavo bijela, boja pijeska i tople smeđe jednako će dobro komplimentirati ten. Haljine ili ostale omiljene ljetne komade zemljanih tonova kombinirajte sa zlatnim nakitom koji također naglašava osunčanu put.

Birajte komade otvorenih ramena i leđa, a za dojam brončane boginje lice, vrat, dekolte i ramena možete napričati La PIEL-ovim 98% prirodnim Glow BABE sprejem, koji osim hidracije daje brončani sjaj i trenutačno tamniji ten.

Birajte odjevne komade otvorenih ramena i leđa Birajte odjevne komade otvorenih ramena i leđa Foto: Nova Studio/Tibor Marochini

3. Crna za sofisticiran brončani dojam

Bez razmišljanja znamo da svjetlije boje ističu preplanuli ten, ali kada je put nalik brončanoj, nema razloga za izbjegavanje crne. Štoviše, ona daje sofisticirani izgled koji se teško postiže s bilo kojom drugom bojom. Odlučite li se za crni kombinezon ili bilo koji drugi komad u toj boji, brončani sjaj možete lako ostvariti i brončanim maslac-uljem za kožu sa šljokicama Beach BABE.

Sadrži 98 posto prirodnih sastojaka, hijaluron, arganovo, kokosovo, orahovo ulje i ulje mrkve te shea maslac i kakaov maslac, a obožavan je proizvod jer ubrzava tamnjenje na suncu i daje trenutačno tamniji ten koži. Ako još niste postigli željeni ten, La PIEL-ovi proizvodi pomoći će vam da nahranite svoju kožu, pripremite je za sunce i pritom dobijete lijepi preplanuli ten i sjajnu kožu.

Crni kombinazon također će istaknuti preplanuli ten Crni kombinazon također će istaknuti preplanuli ten Foto: Nova Studio/Tibor Marochini

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom La PIEL po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju