Oh, moj Bože, Bridget Jones i Daniel Cleaver opet su se susreli! Ma kakvi Brad i Jennifer – sjedinjenje Bridget Jones i Daniela Cleavera najvažniji je susret u 2020. Nisam ni znala da čekam ovaj zagrljaj već 19 godina.


Ovo su samo neki od tisuće razdraganih komentara koji se šire Twitterom nakon sinoćnih dodjela nagrada BAFTA u Royal Albert Hallu u Londonu.

Renee Zellweger, koja je 2001. godine utjelovila kultni lik punašne Bridget Jones, na ovogodišnjim nagradama Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti bila je nominirana za najbolju glavnu glumicu za film "Judy". I osvojila je.

Hugh Grant ima rođendan 9. rujna Pet kultnih filmova zbog kojih (još više) volimo Hugha Granta

Dok se spuštala s pozornice nakon preuzimanja nagrade, "naletjela" je na Hugha Granta, koji je u "Dnevniku Bridget Jones" glumio njezina šefa i ljubavnika Daniela Cleavera, a koji je trebao najaviti sljedeću kategoriju – onu za najbolji film.

Iako su se nalazili pokraj pozornice, spretni kamerman BBC-ja zabilježio je srdačan zagrljaj između bivših filmskih ljubavnika koji je oduševio mnogobrojne ljubitelje te kultne romantične komedije.

Prije nego što je pročitao nominirane u kategoriji za najbolji film, Hugh Grant se na trenutak vratio u cipele Daniela Cleavera te samouvjereno izgovorio:

Dobro obavljen posao, Jones, te na tipično kliverovski način komentirao njezin stajling sa: To je bila vrlo mala i blesava haljina.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju