Ljeto samo što nam nije stiglo! Polako planiramo godišnje odmore i jedva čekamo na trenutak zaboraviti sve obaveze, isključiti mozak i uživati u čarima najljepšeg godišnjeg doba.

Za većinu ljudi, savršen godišnji odmor predstavlja upijanje zraka sunca na plaži, s koktelom u ruci, dok nas pijesak grije pod nogama, a zvuk valova stvara najljepšu ljetnu melodiju.

Kako bi se odmorili i napunili baterije, neki planiraju ljetovanje u egzotičnim dijelovima svijeta, na drvenim terasama i ljuljačkama u plićacima.

Međutim, kako bismo doživjeli gore opisanu ljetnu idilu, ne moramo se zaputiti na Maldive ili Havaje, jer priliku za uživanje na bajkovitim lokacijama imamo i u našem dvorištu.

Dokaz za to je i nestvarno lijepa dolina Neretve. Lokalci će dolinu Neretve opisati kao raj na zemlji. Kao da ju je zamislilo i uredilo neko više biće. Svi planeti su se poredali kad je stvarana Neretvanska dolina, a čovjek je onda svojim radom izbrusio već postojeći dragulj.

Na plaži Blace, nedaleko Ploča, smjestio se pravi mali ljetni raj – Chill Beach Bar. Chill bar je savršeno mjesto za uživanje. Daleko od gradske vreve, na pijesku, uz koktele, pivo i dobru hranu, dobro ćete se odmoriti i napraviti fotografije koje izgledaju kao da ste se zaputili na neku od egzotičnih svjetskih lokacija.

Uređen je u klasičnom ljetnom stilu. Drvo i bijela boja, konopi i ljuljačka koja visi iznad mora, kutak za djecu te gusta šuma u blizini koja vas zove da je istražite, samo su od nekih pluseva koji će ovo mjesto staviti na sam vrh vaših omiljenih ljetnih destinacija.

Osim svega navedenog, ovo mjesto je pet frendly pa nećete morati razmišljati o tome gdje ćete ostaviti kućnog ljubimca kad se zaputite na odmor.

Ako odlučite ljetovanje provesti u Neretvanskoj dolini, nemojte zaboraviti potražiti ovo bajkovito mjesto. Plaža Blace, na kojoj se smjestio Chill Beach Bar, istoimeno je i mjesto sa svega 200-tinjak stanovnika. Zbog svojih sadržaja, omiljena je destinacija za razne profile ljudi.

Ovdje dolazi ljubitelji riječnog ribolova, zaljubljenici u ptice i obožavatelji tradicionalne hrvatske kuhinje. Ovo je omiljena lokacija za roditelje s djecom jer ondje nema hotela pa je mir zagarantiran.

Ako već niste smislili kako će izgledati vaš godišnji odmor, nemojte ovu ideju smetnuti s uma jer bi Chill Beach Bar mogao postati vaša omiljena ljetna destinacija. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju