Mačak u čizmama je prema rezultatima otvaranja u prvom vikendu rangiran kao 4. najgledaniji među svim animiranim naslovima u postpandemijskom razdoblju u Hrvatskoj, gdje prvu poziciju i dalje drži crtani film "Malci 2: Kako je Gru postao Gru".

Mačak u čizmama: Posljednja želja ipak je bio prva želja kinopublike ovog vikenda koji je mačjim očima i šapama očarao 16.700 kinogledatelja svog prvog vikenda lova na avanturu. Dobar rezultat svakako može zahvaliti i tome što je pun dvosmislenog humora koji će cijeniti roditelji i starija publika, a klincima je super zabavan.


Mačak u čizmama je prema rezultatima otvaranja u prvom vikendu rangiran kao 4. najgledaniji među svim animiranim naslovima u postpandemijskom razdoblju u Hrvatskoj, gdje prvu poziciju i dalje drži crtani film Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

PR PR Foto: PR

 

Neodoljivu avanturu Mačak u čizmama: Posljednja želja režirao je Joel Crawford, koji je zaslužan za režiju animiranih hitova Croods 2: Novo doba (2020.) i angažman na drugim animiranim hitovima, kao scenarist na franšizi Kung Fu Panda (2008.), Trolovi (2016.), Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom (2015.) i mnogim drugim. U originalnoj verziji filma na engleskom jeziku holivudski šarmer Antonio Banderas posuđuje glas Mačku u čizmama, dok njegovoj simpatiji Kitty Mekoj Šapi svoj glas posuđuje Salma Hayek.


Ervin Baučić je u sinkroniziranoj verziji na hrvatskom jeziku utjelovio glas mačka, Iskra Jirsak posudila je glas liku Kitty Mekoj Šapi, Dražen Bratulić liku Jacka Hornera, a Robert Ugrina i Jan Kerekeš tati i bebi medvjedu. Režiju potpisuje Luka Rukavina, a za prijevod i adaptaciju dijaloga zaslužna je Dora Jakobović.

Neustrašivi avanturist Mačak u čizmama prvi se put pojavio u filmu Shrek 2 (2004.) i svoje pustolovine nastavio u ostala dva nastavka serijala o Shreku, a 2011. dobio je svoj samostalni film Mačak u čizmama (2011.) i animiranu seriju Avanture Mačka u čizmama (2015.).

PR PR Foto: PR

Kada Mačak u čizmama sazna da je iskoristio osam od svojih devet života, kreće na putovanje kako bi pronašao mističnu Posljednju želju i vratio živote koje je izgubio. U avanturu s njime kreću Kitty Meka Šapa i njegov novi pratitelj Perro, terapijski pas koji je bio maskiran u mačka u domu Mama Lune, a sve dok bježi od novih neprijatelja koji ga pokušavaju loviti zbog njegove reputacije nakon prvog filma.

 

Koliko smo mogli vidjeti iz trailera filma (koji možete pogledati ispod ovog teksta), u Mačak u čizmama: Posljednja želja očekuje nas vrhunska animacija i jedinstvena komedija smještena u svijet bajki i neočekivanih junaka i zlikovaca u obličju poznatih likova iz priča.


U KINIMA


TRAILER
: https://kinofilm.hr/video/macak-u-cizmama-posljednja-zelja/

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju