Znamo da su kameleoni majstori u skrivanju, ali nismo mislili da se i mačke mogu tako dobro kamuflirati. Donosimo vam zagonetnu fotografija na kojoj morate pronaći macu majstoricu u skrivanju

Zagonetka u kojoj na fotografiji morate pronaći mačku još je jedna od onih mozgalica koje je brzom munje postala viralna. Hit fotografiju na Redditu je objavio korisnik nadimka waterhauler, a na prvi pogled čini se da se na slici nalaze samo hrpe naslaganih nacijepanih drva.

No negdje na fotografiji skrivena je i mačka, ali stvarno je nije lako zapaziti! Promotrite dobro fotografiju i pokušajte je naći – ako u tome niste uspjeli, ne morate se gristi jer većini to nije uspjelo. Fora je u tome da je mačka iste boje kao i okruženje u kojem se nalazi, odnosno boje cjepanica zbog čega se savršeno kamuflirala.

Ako macu niste uspjeli pronaći, evo rješenja: mačka leži na vrhu srednje hrpe drva (sredina fotografije) i spava. Iste je žute boje kao i nacijepana drva, a ova mudrica zaista je pronašla savršeno mjesto za spavanac u kojem je nitko neće ometati – jer je nitko neće ni vidjeti!
 

Find a cat from pics

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju