Magazin Gloria u novom dizajnu ekskluzivno predstavlja TV voditeljicu Nevenu Rendeli Vejzović i njezine preslatke blizanke Leu i Mare, a samo nova Gloria daruje vam 48 kupona za najbolji jesenski šoping s popustima do 40 posto u dućanima diljem Hrvatske

Gloria je gotovo 24 godine uvjerljivo najčitaniji i najprodavaniji tjednik u Hrvatskoj te najomiljenija revija za žene.

Cijelo to vrijeme dosljedna je istim životnim vrijednostima i na svojim stranicama donosi zanimljive priče iz svijeta slavnih, otkriva mlade talente iz svih sfera društvenog života te prati i promovira postignuća vrijednih poslovnih ljudi čija pozitivnost i uspjeh nadahnjuju čitatelje svih generacija.

Nova, redizajnirana Gloria u prodaji je od 28. rujna.

U skladu sa svjetskim trendovima osvježen je dizajn magazina Gloria i obogaćen sadržaj, u želji da čitateljima pruži još veće zadovoljstvo praćenja omiljenih tema.

Nova, redizajnirana Gloria u prodaji je od 28. rujna po cijeni od 15 kuna, a naslovnicu krasi voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja ponosno predstavlja svoje tromjesečne blizanke Leu i Mare.

Kako redizajn ne bi bila jedina poslastica za čitatelje, u novom broju Glorije darujemo 48 kupona za jesenski šoping s popustima do 40 posto u prodavaonicama diljem Hrvatske. Kupone možete iskoristiti od 28. rujna do 4. listopada na prodajnim mjestima navedenim na poleđini kupona i tada ostvarujete popust od 30 posto, no na Shopping day u subotu, 30. rujna, popust iznosi 40 posto za plaćanje svim karticama Zaba MasterCard.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju