Svakom svojom odjevnom kombinacijom Maja Šuput privuče pažnju, a tako je bilo i na predstavljanju njezine linije dječje kozmetike u Zagrebu. Pjevačica je došla u pratnji supruga Nenada Tatarinova, a bračni par poveo i svog jednogodišnjeg sinčića, preslatkog Blooma.

Galerija Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 4 Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 5 Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 3 +2 Maja Šuput sa sinčićem Bloomom

Mali Bloom u naručju mame Maje bio je glavna zvijezda događanja, a pjevačica i članica žirija showa Supertalent Nove TV na Instagramu je napisala da im je na predstavljanju njezine kozmetike za bebe i djecu bilo zabavno.

Bloom je srušio pola polica s proizvodima pa kad vam kažem da je bilo zaista zabavno ne lažem, otkrila je Maja Šuput. Gdje god se pojavi, medenjak Bloom lako sve zasjeni, ali i njegova zgodna mama plijenila je pozornost odjevnom kombinacijom. Pjevačica je nosila bijeli vuneni kompletić sačinjen od vrućih hlačica i vestice na kopčanje.

Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6

Uz njega je kombinirala atraktivan model čizmi do koljena s debelom visokom potpeticom u lijepoj nijansi smeđe boje. Riječ je o modelu koji se može sjajno kombinirati uz razne odjevne komade, haljine, suknje, pa i obične traperice. Visoke čizme svakom modnom izdanju daju dozu šika i glamura, a par kakav nosi Maja lako postaje glavna zvijezda svake kombinacije.

Stajling za predstavljanje vlastite linije dječje kozmetike pjevačica je upotpunila efektnim smeđim šeširom, debelom zlatnom choker ogrlicom i torbicom francuske modne kuće Louis Vuitton.

Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 2 Uz bijeli vuneni kompletić Maja Šuput nosi visoke smeđe čizme (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju