Maja Šuput Tatarinov bila je među govornicima i panelistima na četvrtoj konferenciji Poduzetnički mindset održanoj u Zagrebu, koja nosi podnaslov Neslomljivi. Pjevačica, voditeljica i poduzetnica sudjelovala je na predavanju Mogu-Hoću-Znam.

Galerija Maja Šuput na četvrtoj konferenciji Poduzetnički mindset, koja nosi podnaslov Neslomljivi - 4 Maja Šuput na četvrtoj konferenciji Poduzetnički mindset, koja nosi podnaslov Neslomljivi - 5 Maja Šuput na četvrtoj konferenciji Poduzetnički mindset, koja nosi podnaslov Neslomljivi - 2 +4 Maja Šuput na četvrtoj konferenciji Poduzetnički mindset koja nosi podnaslov Neslomljivi

Četvrta konferencija Poduzetnički mindset organizirana je u trenutku kada svijet strepi od razmjera nove krize, a na svoju pozornicu dovela je poduzetnike, poduzetnice i poslovne ljude iza čijih uspjeha stoji nepokolebljiv duh. Riječ je o ljudima koji su u ostvarivanje svojeg cilja ugradili ogromnu energiju te koji svoju strast prema onome što rade prenose na druge – članove obitelji, suradnike, djelatnike i društvo.

Maja Šuput na četvrtoj konferenciji Poduzetnički mindset, koja nosi podnaslov Neslomljivi - 1 Maja Šuput na četvrtoj konferenciji Poduzetnički mindset koja nosi podnaslov Neslomljivi (Foto: Slaven Branislav Babic/Pixsell)

Maja Šuput Tatarinov kao uspješna poslovna žena i javna osoba podijelila je svoje iskustvo u svijetu zabave i biznisa. Za sudjelovanje na predavanju Mogu-Hoću-Znam pjevačica je odabrala elegantan šik stajling u crnoj boji od glave do pete. Nosila je kratku haljinu od sjajnog materijala te uz nju crne grilonke i atraktivne štikle.

Maja Šuput nosi crne sandale s visokom potpeticom i svjetlucavom predimenzioniranom mašnom na predjelu pete Maja Šuput nosi crne sandale s visokom potpeticom i svjetlucavom predimenzioniranom mašnom na predjelu pete (Foto: Pixsell)

U dizajnu haljine bez rukava ističu se voluminozan dodatak u gornjem dijelu te golo rame, dok je donji dio haljine lagano nabran.

Maja Šuput: Ženstvene čizme koje sjajno idu uz vruće hlačice, ali i obične traperice Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 4 Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 5 Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 3 +2 Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 1

Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6

Štikle su outfitu dale dozu glamura, a riječ je o modelu sandala s tankim remenčićem, na predjelu pete ukrašen predimenzioniranom mašnom sa šljokicama. Maja je pomno birala i detalje te je stajling podigla crnom francuskom kapom, poznatom i kao beretka, šik rukavicama različitih dužina (na desnoj ruci nosila je dugačku, a na lijevoj kratku rukavicu) te elegantnom crnom torbicom sa srebrnim lancem.

Maja Šuput na četvrtoj konferenciji Poduzetnički mindset, koja nosi podnaslov Neslomljivi - 2 Maja Šuput nosi crne sandale s visokom potpeticom i svjetlucavom predimenzioniranom mašnom na predjelu pete (Foto: Slaven Branislav Babic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju