Odjevne kombinacije Maje Šuput pravi su spektakl i tako se dobro uklapaju u veliku pozornicu Supertalenta. U jednoj je takvoj kombinaciji pjevačica i članica žirija blistala i ove nedjelje, a show su ipak ukrali pomno odabrani detalji.

Galerija Maja Šuput u maloj crnoj haljini Maja Šuput u mini crnoj haljini - 3 Maja Šuput u mini crnoj haljini - 4 +7 Maja Šuput u mini crnoj haljini - 2

Za kombinacije Maje Šuput zaslužan je stilist Marko Grubnić koji je ovoga puta ušao u ulogu dizajnera i za Maju pripremio malu crnu haljinu s pomakom.

Mnoge žene se pitaju kako mogu razigrati malu crnu haljinu. Načina je bezbroj, samo treba pustiti mašti na volju. Treba se igrati jer moda je ustvari igra i nema pravila. Nakit, šminka, ravne cipele, visoke cipele, visoke potpetice, pa čak i tenisice, sako, kaput… Sve je to dozvoljeno, rekao je Marko u serijalu Dreskod.

Mini haljina pratila je siluetu, a posebno je zavodljiva zbog izreza u području struka i bokova. Dodatni šarm najnovijoj kombinaciji dale su večernje rukavice, također ukrašene cvjetnim detaljima.

Maja Šuput u maloj crnoj haljini Maja Šuput u maloj crnoj haljini (Foto: Nova TV)

Majino vamp izdanje ukrašeno je cvijećem na rukavicama i na haljini. Haljina je jako zavodljiva jer je kratka i izrezana, a istovremeno je zakopčana do grla. Kombinaciju su nadopunile također zavodljive čizme, a detalji su cijelu kombinaciju podignuli na još višu razinu, objasnio nam je Marko.

Make-up i frizura sastavi su dio cjelokupnog looka, a ove je nedjelje posebno upečatljiv bio pomaknuti "leteči" konjski rep koji je cijelu večer nepomično stajao. Plavo sjenilo dodalo je malo boje crnoj kombinaciji i zaokružilo večerašnje dominantno izdanje.

U galeriji na početku teksta možete se prisjetiti prošlih Majinih izdanja iz ovogodišnjeg Supertalenta, a u videu pogledajte što Marko Grubnić kaže o maloj crnoj haljini. 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju