Pred nama je posljednja audicijska emisija Supertalenta, koja nas uvodi u ono pravo blještavilo popularnog showa. Osim impresivnih točaka i vrijednih kandidata, audicijske emisije obilježile su i odjevne kombinacije pjevačice i članice žirija Maje Šuput koja je ovoga puta odjenula za nju potpuno netipičan odjevni komad.

Galerija Maja Šuput Maja Šuput u bež kombinaciji Maja Šuput u bež kombinaciji +9 Maja Šuput u bež kombinaciji

Od disko princeze pa sve do haljine s dva lica, Maja je ponovno svojim modnim kombinacijama zaokružila cjelokupni dojam zabavnog showa Nove TV. Za njezin je modni izričaj zaslužan stilist Marko Grubnić, koji se baš svaki put posebno potrudi kako bi Maja svojom pojavom oduzimala dah.

Ove je nedjelje Maja odjenula nešto jednostavniju, ali jednako efektnu modnu kombinaciju koja se sastoji od prozirnih hlača, topa u potpunosti prekrivenog perjem, tokice s mrežicom, koja je ponovno zaokružila ovu modnu priču te predimenzioniranog lanca.

Cijela je kombinacija u bež boji, a Marko nam je istaknuo da je upravo kombiniranje odjevnih komada iste nijanse najteži zadatak za stiliste. 

Maja Šuput u bež kombinaciji Maja Šuput u bež kombinaciji (Foto: Nova TV)

Večerašnja kombinacija igra je materijala i uzoraka, a Marko nam govori da je to stvorilo onaj wow efekt, savršen za televiziju.

Čipka je uvijek atraktivna i zanimljiva, a top od perja dodao je dašak raskoši. Ovo su, također, prve i zadnje hlače koje ćemo vidjeti u audicijskim emisijama Supertalenta i zato je ovaj outfit poseban, govori nam Marko i otkriva što ćemo gledati u emisijama uživo. 

Maja Šuput u bež kombinaciji Maja Šuput u bež kombinaciji (Foto: Nova TV)

Hlače su skroz netipičan odabir za Maju koju smo navikli gledati u haljima najmaštovitijih modela.

Spoj perja i čipke uvodi nas u prvu polufinalnu emisiju Supertalenta koju ćemo uskoro gledati. To je svojevrsna najava onoga što slijedi, zaključio je Marko, ali nije nam htio otkriti što nas točno čeka kad krene onaj pravi, prepoznatljivi show. 

U galeriji na početku teksta prisjetite se i drugih Majinih kombinacija iz ovogodišnjeg Supertalenta, a u nastavku provjerite koja je to Majina najdraža odjevna kombinacija koju je za nju pripremio Marko Grubnić. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju