Zdravlje je najveći dar koji nema cijenu, a upravo su prevencija i pravovremeni pregledi ključni kako bismo ga sačuvali. Potaknite svoje majke, bake, supruge, kćeri, sestre i prijateljice i pokažite da vam je stalo i do njihova zdravlja. Majčin dan idealna je prilika za to.

Potaknite jedna drugu na preventivne preglede u Poliklinici Aviva

Ovog svibnja, Centar za zdravlje žene Poliklinike Aviva pruža vam posebne pogodnosti.

Bez dugog čekanja, na jednom mjestu, brzo i kvalitetno obavite ginekološke, kardiološke preglede i oftalmološke preglede uz prigodne popuste, a poseban popust ostvarujete ako se naručujete zajedno.

Brojne bolesti ginekološkog sustava vodeći su tihi neprijatelj žena koje često nisu svjesne kako pravovremeno prepoznati znakove svog tijela, što poduzeti ili kome se obratiti kada osjete promjene ili probleme. Naručite se na ginekološki paket samostalno ili na dva pregleda uključujući dragu vam žensku osobu.

Poznato je da od srčanih bolesti boluje veliki dio žena. Stoga je rano liječenje vrlo važno za poboljšanje očekivanog životnog vijeka i kvalitetu života. Priuštite sebi i najmilijim ženama pregled kardiologa.

Za ljepši pogled na svijet, sebi i dragim vam ženama poklonite oftalmološki pregled sa ili bez očitanja očne pozadine – za stvaranje još puno lijepih trenutaka.

Iskoristite vrhunsku ponudu i recite najmilijima hvala potaknuvši ih na ono najvrijednije – zdraviji i kvalitetniji život.

Rezervacije termina moguće su do 20. svibnja, a usluge i popust je moguće iskoristiti najkasnije do 31. svibnja ili do popunjavanja termina.

Ukoliko naručujete sebe popust je 10%, a ukoliko se naručujete s drugom ženskom osobom popust je 20%. Za ostvarivanje popusta od 20% potrebno je rezervirati preglede za obje osobe. Usluge ne moraju biti iste, niti u istom danu.

Potaknite jedna drugu na zdrave odluke!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju