Planetarno popularni make-up brend e.l.f. Cosmetics stigao je konačno na hrvatsko tržište. Profesionalna i visokokvalitetna kozmetika, koja je dosad uglavnom bila dostupna u online trgovini, sad se konačno može naći u odabranim BIPA drogerijama.

Galerija Make-up brend e.l.f. Cosmetics stigao u Hrvatsku - 11 Make-up brend e.l.f. Cosmetics stigao u Hrvatsku - 4 Make-up brend e.l.f. Cosmetics stigao u Hrvatsku - 13 +9 Make-up brend e.l.f. Cosmetics stigao u Hrvatsku Make-up brend e.l.f. Cosmetics čine proizvodi za oči, usne, lice i njegu kože. Uz širok asortiman proizvoda koji zadovoljava i najzahtjevnije make-up artiste, luksuzna i ekskluzivna ljepota postaje dostupna svima, a sloboda eksperimentiranja svojim make-up izgledom moguća je po pristupačnim cijenama.

Planetarno popularni make-up brend, e.l.f. Cosmetics stigao je konačno na hrvatsko tržište

Njegujući mat ruž Velvet dostupan u četiri nijanse, Face Primeri za besprijekoran i gladak ten idealni za sedam različitih potreba kože, piling za usne u obliku ruža, korektor i iluminator Under eye koji briše nepravilnosti ispod očiju samo su dio najpoznatijih e.l.f.-ovih proizvoda, koji je kroz godine osvojio svijet beauty-blogerica, vizažista i šminkerica.
Make-up brend e.l.f. Cosmetics stigao u Hrvatsku - 12 Make-up brend e.l.f. Cosmetics stigao u Hrvatsku Foto: PR

Prateći najnovije trendove, osluškujući tržište, pa čak i recenzije blogera te razvijajući inovacije u svijetu šminke i ljepote, ovaj se brend probio na tron omiljenih i od osnivanja 2004. godine postao jedan od najbrže rastućih beauty-kompanija u SAD-u.

Iza kratice e.l.f. krije se naziv eyes lips face, a osnivači Joey Shamah i Scott Vincent Borba željeli su ženama ponuditi brend koji se od drugih razlikuje u jednom – kvaliteta po nižim cijenama. Baš zato, s poznatim američkim brendom kozmetike jedno je sigurno – možete se osjećati lijepo i dotjerano gdje god se nalazili.
Make-up brend e.l.f. Cosmetics stigao u Hrvatsku - 8 Make-up brend e.l.f. Cosmetics može se naći u odabranim BIPA drogerijama (Foto: PR)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju