Maksi kaputi ovosezonski su hit. To zna i Kate Hudson koja je svoj omiljeni Chloe kaput iskombinirala uz najelegantniji stajling. I mi smo prošetali trgovinama i pronašli 5 modela čija se cijena kreče od 400 do 2.975 kuna


Iako većina uživa u proljetnim i ljetnim krpicama jer su lagane i ne zahtijevaju slojevito oblačenje, zimska pokrivala itekako imaju svoje čari. Jedno od njih je i kaput koji u trenu može začiniti i najjednostavniji stajling.

To zna i lijepa Kate Hudson, koja je svoje omiljeno pokrivalo iskombinirala uz večernju haljinu. Riječ je o kaputu maksi, mornarskog kroja, ukrašen upečatljivim zlatnim gumbima, koji je pokrio cijelu haljinu, sve do štikli.

Tanki vuneni kaput savršeno se uklopio uz večernje izdanje, a iako ga krasi dužina do gležnjeva, zbog čega izgleda vrlo elegantno, kaputi ovog kroja savršeno se slažu uz dnevne i vrlo ležernim kombinacijama.

I mi smo bacili oko na izloge naših trgovina, kako bi pronašli modele po uzoru Chloe kaput simpatične glumice. Donosimo 5 najrazličitijih modela maksi kaputa čija se cijena kreče od 400 do 2.800 kuna.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju