S obzirom da je dokazano kako i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu, ono što u ovakvoj situaciji igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj u seksu. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene


Kada je riječ o veličini spolovila, prosječna duljina u erekciji iznosi između 15 i 18 centimetara. Sve ispod 15 centimetara smatra se ispodprosječnim.

No to ne znači da muškarac koji spada u ovu skupinu ne može zadovoljiti svoju partnericu. Naprotiv, ono što je puno važnije od centimetara je tehnika i odgovarajuća poza.

Doggy style
Žena kleči na krevetu raširenih nogu, naslonjena na laktove, s izvijenom kralježnicom. Muškarac kleči iza nje te namješta njezine bokove na visinu koja mu najviše odgovara.

Na ovaj način muškarac diktira tempo i dubinu penetracije. Ova poza može se izvesti i tako da žena stoji pored kreveta, ormarića ili stola naslonjena na dlanove.

Napredni misionarac
Misionarska poza je klasičan položaj u seksu u kojem žena leži , a muškarac je na njoj.

No za muškarce koji su ispodprosječne veličine ova poza će imati puno jači učinak ako žena podigne noge i nasloni ih na njegova ramena. Muškarac je na koljenima i diktira tempo i brzinu penetracije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju