S dolaskom eura u našim novčanicima bit će više kovanica nego što smo navikli, a treba upamtiti i kako koji od osam različitih apoena izgleda kako bismo ih lakše prepoznali prilikom plaćanja. Kako svaki kovani euro ili cent ne biste trebali pomno pogledati kada ih vadite iz pretinca za kovanice da platite, trgovci su se dosjetili rješenja koje je oduševilo Hrvatice.

Galerija Žena drži kovanice eura Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 3 Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 2 +2 AliExpress, oko 3,50 eura

Mali, okrugli novčanici za eurokovanice ovih su dana jedna od najtraženijih stvari, što i ne čudi jer omogućavaju savršenu preglednost kovanica kojima raspolažete. U tim novčanicama svaki od osam apoena iz serije eurokovanica ima svoj mali pretinac, što znatno olakšava i ubrzava plaćanje. Vaše eurokovanice od 1 , 2 , 5, 10, 20 i 50 centi te 1 i 2 eura na taj će način biti lijepo posložene i pregledne.

Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 3 U DM-u se za kupnju iznad 50 eura na poklon dobije novčanik za eurokovanice (Foto: Internetska stranica trgovine)

Žene je oduševilo kada je lanac drogerija DM najavio da će svaku kupovinu veću od 50 eura nagraditi slatkim i praktičnim novčanikom za eurokovanice, a novčanici će se dijeliti do isteka zaliha. Trenutačno najtraženiji novčanik može se kupiti i na AliExpressu po cijeni od oko 3 i pol eura, a sličan, nešto veći i pravokutnog oblika, dostupan je na eBayu, također za oko 3 i pol eura.

Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 5 eBay, oko 3,50 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Dijete i novac Pet zanimljivih načina kako s malom djecom pričati o važnosti novca

Nije novčanik, ali u online trgovini Etsy može se kupiti i vrlo zgodan držač za kovane eure u obliku Hrvatske, u kojem kod kuće možete držati kovanice i vaditi ih kako vam budu trebale, a cijena mu je 19,87 eura.

Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 4 Etsy, 19,87 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju