Prošlo je 75 godina otkako je knjiga "Mali princ" prvi put objavljenja, no priča i lik koji su nam obilježili djetinjstvo i dalje inspiriraju i uče nas malim, ali vrlo vrijednim životnim lekcijama. Mali princ inspiracija je i mnogim kreativcima koji torbe, tenisice i tanjure oslikavaju nezaboravnim likom dječaka sa zlatnom kosom i žutim šalom.

  Galerija Proizvodi s likom Malog princa - 4 Proizvodi s likom Malog princa - 6 Crea Idea Design - 3 +3 Startas tenisice oslikane likom Malog princa domaćeg brenda 'Shuz.'

Za pročitati "Malog princa" nikada nismo preveliki. Pa makar nam to bio deseti, dvadeseti, trideseti put da smo u ruke uzeli najpoznatije djelo francuskog aristokrata, pisca, pjesnika i avijatičara Antoinea de Saint-Exupéryja rođenog prije točno 118 godina, 29. lipnja 1900. u Lyonu.

Prošlo je 75 godina otkako je knjiga 'Mali princ' prvi put objavljenja, no priča i lik koji su nam obilježili djetinjstvo i dalje inspiriraju i uče nas malim, ali vrlo vrijednim životnim lekcijama

Uvijek se vrijedi podsjetiti na životne mudrosti Malog princa koji čak i kao mali dječak razumije da čovjeku nikad nije po volji, ma gdje bio, da je govor izvor svih nesporazuma, da samo djeca znaju što traže i da čovjek samo srcem dobro vidi.

Mali princ vječita je inspiracija kreativcima koji svoje proizvode oslikavaju likom ovog posebnog dječaka i ilustracijama iz knjige koje je nacrtao autor knjige. Izdvojili smo 7 različitih artikala domaćih i stranih brendova inspiriranih Malih princom, a pogledati ih možete u fotogaleriji.

Proizvodi s likom Malog princa - 2 Torba domaćeg brenda 'Indigo World' oslikana likom Malog princa (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju