Odlično raspoložena Angelina pojavila se na crvenom tepihu uoči lansiranja DVD-a Kung Fu Panda i premijere njegova nastavka ‘Žestoka petorka’. Osim što je otkrila svoje dugačke noge, Angie se nije ustručavala pričati o Bradu i planovima o još djece.

Rijetko kada Angie pokazuje svoje dugačke vitke noge, a upravo je haljinica Ralpha Laurena bila pun pogodak za 33-godišnju glumicu koja je blistala na premijeri filma.

‘Imam divnog partnera’, izjavila je glumica novinarima, te nastavila:

Obožavamo djecu i divno nam je, unatoč kaosu u kući. Definitivno želimo još djece.’

‘On je najbolji tata na svijetu i uistinu nam je zabavno. U teškim situacijama dovoljno je da se pogledamo i nađemo razloga za smijeh. A razloga imamo napretek, svijesni smo dok su djeca malena moramo uživati u svakoj provedenoj minuti s njima.’

Angelina se uistinu trudi biti najbolja svom Bradu, pa se tako nedavno posula pepelom i nazvala Jennifer Aniston, u nadi kako će joj oprostiti otimačinu supruga.

No miljenica Amerike, Jen, nije ni podignula slušalicu, a Angie je dobila ukor od Brada. No kako se čini sve i dalje štima u epizodi Brangelina.


‘Sve je moguće, otvoreni smo prema svakoj ideji, obožavamo djecu i divno nam je, unatoč kaosu u kući. Definitivno želimo još djece.’

Angie se raspričala i o blizancima, Knoxu i Vivenne : ‘ Prekrasni su, tako maleni ali već pokazuju svoj karakter. Neprestano se smiješe, sada su u periodu kada svi uživamo u njima.’

Opet imamo dokaz kako Brangelina ipak nije mit, oni postoje iako nam se sve čini nestvarnim u životima dvoje najljepših ljudi na svijetu.

Angie moli za oprost, no Jennifer nema milosti

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju