Angelina Jolie provela je dan s curama u New Yorku. U šoping je povela kćeri Zaharu i Shiloh, dok su ostali mališani proveli dan kod kuće s tatom Bradom. Djevojčice odjevene u iste traperice u grad su povele i svoje najdraže dekice

Angelina se zaželjela ženskog društva pa je odlučila provesti dan s četverogodišnjom Zaharom i dvogodišnjom Shiloh.

Ipak, izgleda kako Brad i Angelina uživaju u dječjem smijehu i vrisku jer su već odlučili mališanima pridružiti još jedno dijete.

Lijepa glumica odjenula je dugi kaput, svijetle hlače i čizme s visokim potpeticama, a lice je sakrila pod velike sunčane naočale koje su već postale njezin zaštitni znak. Zahar i Shiloh su po njujorškim dučanima hodale u jednakim trapericama, a najvažnije im je bilo da su uz njih i njihove najdraže dekice!

Angelina u New Yorku provodi dane tražeći stan u kojem će boraviti obitelj kada započne snimanje njezinog novog filma. Iako su već odbarali jednu lokaciju na Long Islandu, mnogi nagađaju kako želi mjesto na koje može pobjeći sa suprugom i odmoriti se od svoje mnogočlane obitelji.

Ipak, izgleda kako Brad i Angelina uživaju u dječjem smijehu i vrisku jer su već odlučili mališanima pridružiti još jedno dijete. Ovaj puta Angelina će usvojiti dijete iz Burme te tako proširitit svoju obitelj za još jednog člana. Sedmero djece je lijepa brojka!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju