Anica Kovač, supruga hrvatskog reprezentativca Roberta Kovača u klinici u Münchenu rodila je djevojčicu. Sretni su roditelji djevojčici dali ime Viktorija, a majka i curica, doznajemo, osjećaju se dobro

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač i njezin suprug, nogometni reprezentativac Robert Kovač po treći su put postali roditelji.

Anica je rodila u klinici u Münchenu , a curica duga 55 cm i teška gotovo četiri kilograma na svijet je došla prirodnim putem

Anica je prirodnim putem rodila kćerkicu, dugačku 55 centimetara i tešku gotovo 4 kilograma u klinici u Münchenu. Robert i Anica kćerkici su dali ime Viktorija.

Umorna, ali sretna Anica uskoro će se pridružiti svojoj obitelji koja se tijekom blagdana nalazi u Münchenu. Kod kuće, u već okićenom stanu, već je čekaju nestrpljivi Robert i njihovo dvoje djece, kćerka Leticija i sinčić Marko koji su tako dobili najljepši poklon za Božić.

I da podsjetimo, kada je Anica prije trinaest godina osvojila titulu Miss Hrvatske, mnogi su bili ponosni što je ona prva Hrvatica koja je ponijela visoku titulu prve pratilje Miss svijeta.

Njemački časopis Bild smjestio je na listu deset najljepših žena nogometaša kluba Bayern.

Osim toga, Anica je proglašena i najljepšom suprugom nogometaša na Europskom prvenstvu u Portugalu, iako je konkurencija, koja je uključivala i Victoriju Beckham, bila žestoka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju