Ljetni praznici su pravo vrijeme kada klinci mogu uživivati u avanturama za koje nemaju vremena dok traje škola. Zato je pravo vrijeme za igru sa snažnim Herkulom te Snjeguljicom koji najmlađe čekaju na programu Mini TV-a

Ljetni praznici su odlično vrijeme da uživate u avanturama za koje nemate vremena dok traje škola. Zato krenite na put sa snažnim Herkulom ili pomognite patuljcima da spase Snjeguljicu od zle i ljubomorne kraljice

Ove subote Mini TV vas poziva da uživate uz dva dugometražna crtana filma. Ludi provod započinje u 10 sati i 30 minuta, a mjesto s kojeg se kreće je vaš omiljeni trosjed.

Svakako pozovite i prijatelje jer baš kao i Herkulu i Snjeguljici i vama će sve biti zabavnije uz vjerne pomoćnike!

Crtani film Snjeguljica i čarobno ogledalo na rasporedu Mini TV-a je u subotu 1. kolovoza u 10.30 sati

Priča vam je dobro poznata, zla kraljica i njezino čarobno ogledalo imaju samo jednu želju, a ta je da nestanu svi koji su ljepši od nje. Na putu joj se tako našla i prelijepa Snjeguljica koje se zavidna kraljica pod hitno mora riješiti.

Kraljica uzima stvari u svoje ruke, a Snjeguljica će morati potražiti pomoć jer se sama neće moći obraniti od zlih namjera. Sedam malenih prijatelja rado će bez razmišljanja pomoći Snjeguljici i zaštiti je od crne magije.

Mladi Herkul je na rasporedu Mini TV-a je u subotu 1. kolovoza u 11 sati

Mladi Herkul i njegov vjerni pratitelj, njuškalo Falina zajedno uživaju u pravim pustolovinama. Njih dvojica bore se s nezamislivim čudovištima i nadnaravnim bićima.

Na njihovom putu naći će se između ostalih i Hydra, zmaj s tri glave kojeg će mladi Herkul pokušati savladati.

Kroz brojne borbe i susrete Herkul i Falin će naučiti da snaga nije uvijek najvažnija.

Avantura Snjeguljice i Herkula je sinkronizirana na hrvatski jezik.

Što je Mini TV?

Pročitajte i ovo!

Dobrodošli u šareni svijet crtića!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju