U slavnoj bajci o strašnom čarobnjaku Ozu, uz baletnu glazbu, raskošnu scenografiju i kostime te vještine klizačica i klizača možete uživati ukoliko prošećete do Ledene dvorane Doma sportova u Zagrebu

Klizački klub Medo i ove godine organizira predstavu na ledu prema slavnoj bajci Čarobnjak iz Oza. U zagrebačkoj Ledenoj dvorani Doma športova najmlađi, a i oni malo stariji moći će uživati u vještinama kostimiranih klizača i klizačica na ledu okruženih bajkovitom glazbom te raskošnom rasvjetom i scenografijom.

Ovo je i jubilarna 15 godina ledene priče koju priprema klizački klub Medo. Najmlađi natjecatelj u klubu ima 3, a najstariji 23 godine i svi zajedno vježbaju koreografiju i sudjeluju u ovoj lijepom događaju, a osim članova kluba u bajci nastupaju i svi treneri.

Bajkovitu atmosferu ledenih zagrebačkih bajki svake godine stvaraju i posjetitelji jer ovu priču svake godine pogleda preko 20.000 djece iz Zagreba i ostalih krajeva Hrvatske.
Trenerica klizačkog kluba Medo Gorana Škalec Petrović , potpisuje koreografiju, a za ovu priču, kostime šiva nekolicina roditelja čija su djeca članovi kluba.

Uživajte u čudesnoj igri na ledu u Ledenoj dvorani Doma sportova u utorak, 10. studenog u 10 ,15 i 18 sati te u srijedu, 11. studenog u 10 i 13 sati!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju