Sretna obitelj Vrbetić koja je 1. travnja proširila obitelj četvorkama ima još razloga za veselje. Zdravim mališanima donirane su pelene za cijelu godinu, a uskoro bi trebao stići i veliki auto

Obitelji Vrbetić i njihove jedinstvene četvorke Ema, Lana, Filip i Lovro primili su veliku donaciju. Tvrtka DM poklonila im je 88 paketa dječjih pelena, preciznije, opskrbili su ih pelenama za cijelu godinu.

Damir i Zvjezdana iz Velike Gorice postali su sretni roditelji zdravih četvorki, odnosno dva para jednojajačanih blizanaca. Dvije djevojčice i dva dječaka potpuno su zdravi, a o njima će uz roditelje najviše brinuti dvije bake.

'Dnevno trošimo oko 50 pelena pa će donacije DM puno pomoć', rekla je mama Zvjezdana.

Donacije stižu sa svih strana, od pokjedinaca i velikih tvrtki koje su već obitelji već darovali 10 tisuća kuna.

Zagrebačka županija pobrinut će se da obitelj Vrbetić dobije veliki auto sa sedam sjedalica koji im je prijeko potreban.

Presretni roditelji su za ovo čudo doznali u 18. tjednu trudnoće kada je ultrazvuk pokazao da su se dva usađena embrija podijelila, što je iznimno rijetko.

Djevojčice su imale svoju posteljicu i svoju vodu, a dječaci svoju. Bebe su rođene u 35. tjednu trudnoće carskim rezom i bile su teške od 1300 do 2000 grama. Mladim i sretnim roditeljima je najveći problem što otac Damir ne može dobiti slobodne dane, pa će majka o svojim mališanima brinuti uz pomoć 'baka servisa'.

VIDEO: Dobili dva para jednojajčanih blizanaca

Mladi roditelji su u nezavidnoj financijskoj situaciji i treba im niz potrepština za bebe. Svi koji žele pomoći novac mogu uplatiti na žiro-račun Zagrebačke banke 2360000-3111924977.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju