U Zagrebu će se od 8. do 10. svibnja održati četvrti po redu Dani mama, beba i trudnica. Na jednom mjestu očekuju vas sve vezano uz trudnoću i roditeljstvo, bogate nagradne igre i edukativni program za djecu

Dani beba, mama i trudnica ponosno nose titulu najvećeg sajma te vrste u ovom dijelu Europe. Brojka od
20.000 posjetitelja koliko ih je posjetilo prošlogodišnje događanje potaknula je organizatore da ga premjeste u veći prostor pa će predstojeći sajam biti najveći do sada.

U paviljonima 10 i 10a na Zagrebačkom velesajmu očekuje vas sve na jednom mjestu kada je riječ o bebama, trudnoći i roditeljstvu.

Nova TV koja je medijski pokrovitelj Dana beba, mama i trudnica najmlađe i njihove roditelje poziva na veselo druženje uz Mini TV. Dok mame uživaju u pregršt noviteta, najmlađi mogu uživati na mjestu gdje vladaju crtići!

Mini TV je najgledaniji dječji kanal!

Za buduće majke tu je trudnička odjeća, najveći izbor opreme za bebe, zdrava hrana, didaktičke igračke, sve o dojenju te vježbe za trudnice. Također vas očekuju masaža za bebe, vesele igraonice, bogati pokloni, druženje s poznatim likovima iz crtića za djecu do predškolske dobi, dječje modne revije i raspjevani dječji zborovi, edukativna predavanja, non-stop zanimljiv program na pozornici…

Uz pregršt zanimljivosti očekuje vas i atraktivna nagradna igra s brojnim i bogatim nagradama, a sajam nudi i bogat zabavni i edukativni program za predškolsku djecu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju